{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas võita Kaksikute südant?

1. Ära karda Kaksikud on julged, seda sa ilmselt oled juba märganud. Talle meeldib elu täis põnevust ja seiklusi, ta ei taha rutiini, t...

1. Ära karda

Kaksikud on julged, seda sa ilmselt oled juba märganud. Talle meeldib elu täis põnevust ja seiklusi, ta ei taha rutiini, ta tahab elu nautida niipalju, kui võimalik. Kui sa tahad teada, kuidas ta südant võita, siis ära unusta, et ta elu ei karda ja seda elada tahab nautides ja pidutsedes. Sama ootab ka oma kaaslaselt. Ta pöörab oma ilusad silmad sinu poole, kui ta näeb, et sa midagi ei karda, et sa julged ja et sa oled tema tähelepanu väärt.

2. Hea huumorimeel tuleb kasuks.

Kaksik armastab nalja. Isegi takistuste ees, mida elu talle saadab, võtab ta kõike kergelt ja ei talu neid, kes kõike dramatiseerivad. See on tema viis reaalsusele vastu astuda, isegi kui see reaalsus peaks raskeks osutuma. Kuidas sa saaksid tema südant võita? Muuseas ära unusta, ta süda on kullast, nii nagu kogu tema isiksus. Aja ta naerma. Ta armastab seda üle kõige. Kui sa näed tema silmades sära veel kaua keset kuuvalget ööd, siis võid kindel olla, et su võit kaugel pole. Juba väiksena oli tema see, kes kõiki naerma ajas. Võib-olla on ta sellest ajast natukene kasvanud aga see joon tema juures on ikka alles.

3. Ole organiseeritud.

Kaksikute jaoks on organiseerimine oluline. Tema kodu on alati korras ja tema paberid ilusti organiseeritud. Täpselt nii nagu tema elugi. Muuseas oma elukutsegi valib ta selle järgi, väga tihti töötab Kaksik raamatupidajana, sisekujundana, arhitektina... Korratus ärritab teda. Lõbutseda ju võib aga teatud piirini. Kui sa korda just ei armasta, siis võib see teie vahel erimeelsusi tekitada.

4. Oska suhelda.

Et võita Kaksiku südant, siis tea, et ta armastab rääkida. Ta tahab hirmsasti suhelda. Talle ei meeldi kahemõttelised asjad, vihjed ja võltsid inimesed. Temaga suheldes pead sa olema otsekohene, vastasel korral lehvitab ta sulle. Et talle meeldida, räägi temaga otse oma tunnetest. Ja sa saad kohe teada, kas sa raiskad temaga oma aega või mitte.

Kommentaare ei ole