{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kui sa tahad Kalade tähtkujus sündinud inimesega välja minna.

K alade tähtkuju on üks sodiaagi salapärasemaid. Neil on sügav tundemaailm. Kerge on temaga kohtama minna, sest ta armastab minna vo...

Kalade tähtkuju on üks sodiaagi salapärasemaid. Neil on sügav tundemaailm.

Kerge on temaga kohtama minna, sest ta armastab minna vooluga kaasa aga temaga esimesel kohtumisel suhelda ei olegi niisama lihtne. Sest ta tunnetab maailma omal moel.

Näiteks on tal raske unustada oma eksi, kui tal seda üldse olnud on. Ära siis imesta, kui ta sulle temast räägib, see pole sugugi selleks, et sulle meelepaha teha, ta on lihtsalt nostalgiline.

Samas ta on ka väga tundlik, ära käsi tal vaikida, vastasel korral ujub ta sinust kaugele.

Ja ta "ujub" sellepärast, et tema element on vesi, see tähendab, et ta on ettearvamatu ja ootamatu aga temaga on kerge suhelda. Ta on hea.

Ja ära unusta - alati võid sa tema poole pöörduda, kui sul on mõni mure. Võib-olla ei aita ta sind otsekohe aga ta aitab.

Ta peab alati oma lubadustest kinni.

Kui sa teda õhtusöögile kutsud, siis organiseeri midagi hästi romantilist. Ta jumaldab seda. Mõned kalad rohkem, teised vähem aga pole olemas Kala, kes ei hinda õhtusööki küünlavalgel.

Tee sellest eriline hetk. Väärtusta teda ja seda aega, mida sa temaga jagad. Ja ära imesta, kui ta algul on tagasihoidlik. Kui sina ise ka oma loomult oled pigem tagasihoidlikum, siis kujuneb ilmselt teie koosolemine natuke pingeliseks, sellepärast kogu julgust ja aita tal end paremini tunda.

Räägi talle oma unistustest, oma ootustest ja oma soovidest.

Peale õhtusööki vii ta kinno. Ta armastab meelelahutust.
Ja ära unusta, ta on üks parimaid, keda sa kohanud oled.

Sa võid teda kergesti oma kasuks ära kasutada, sellepärast hoidu sellest parem.

Kommentaare ei ole