{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära kindlasti jää sellise mehega, ta teeb su õnnetuks.

M e kohtame eluteel neid, kes soovivad meile head, armastavad meid ilma tingimusteta ja oskavad meid hinnata sellistena nagu me oleme aga sa...

Me kohtame eluteel neid, kes soovivad meile head, armastavad meid ilma tingimusteta ja oskavad meid hinnata sellistena nagu me oleme aga samuti kohtame me palju teisi, kes on oma loomuselt halvad ja pahatahtlikud. Paljud naised seovad end selliste meestega, kes neid halvasti kohtlevad ja neid alandavad. Sellist kohtlemist ei peaks keegi taluma.

Millised on need mehed, kellest tuleb eemale hoida? 

1. Enesekeskne mees.

Kõik seostub selle mehega ja kõik tiirleb ümber tema. Ta on egoist ja enesekeskne, tal puudub kaastunne ja ta ei kõhkle manipuleerimast selleks, et sa tema tahtmist täidaksid. Ja põhjus on lihtne - ta armastab ainult iseennast!
Ära katsugi teda ümber muuta või teie suhet päästa, see ei toimi nagunii mitte kunagi. Ja lepi selle teadmisega, et see pole sinu süü, sest ta käitub täpselt samamoodi kõikide teiste inimestega.

2. Mees, kes mõtleb ainult iseendale.

Egoistlik mees võrdub kannatustega. Sa võid kindel olla, et sinu heaolu ja õnn tulevad alles peale tema omi. Täpselt nii, nagu enesekeskne mees, egoistlik mees tahab, et sa pühendaksid tema peale kogu oma vaba aja ja energia. Ja see, kuidas sina ennast tunned talle korda ei lähe. Kahju, et sa raiskad oma aega sellise inimese peale. Sa ei muuda teda mitte kunagi.

3. Mees, kellel puudub enesekindlus.

Pole just kerge olla kellegagi, kellel jääb enesekindlusest puudu, eriti veel juhul, kui ka sinul endal seesama probleem on. Mees, kellel jääb enesekindlusest puudu, otsib pidevalt sinu heakskiitu enne, kui mõne otsuse vastu võtab. Ja kuna ta iseendas kahtleb, võib ta ka ühel heal hetkel sinus kahtlema hakata.

4. Ohver.

Ohvrist mees ei ole samuti sulle hea valik. Kui sa võtad enda peale ohvrist mehe päästmise tema olukorrast, siis saad sa lõpuks ise valusasti kannatada. Toeta teda niipalju, kui saad aga ära ktsu tema valu enese peale võtta. See teeb sulle endale haiget.

5. Üliromantiline mees.


Võib ju arvata, et romantiline ja naise vastu tähelepanelik mees on iga naise unistuseks. Aga liiga romantiline mees, kes tundub kuskilt seebikast tulnuna ei ole üldse see, mida naine vajab. Sest kui sa saadad naisele tuhat armastusest nõrutavat sõnumit päevas muutud sa lõpuks talle vastumeelseks.

6. Elus pettunud mees.

Mida sa ka ei teeks, et sellist meest õnnelikuks teha, ta pole ikka õnnelik. Ja ära arva, et see on sinu süü, sest tegelikult said tema probleemid alguse juba ammu enne sind. Kui sa jääd temaga, siis ühel heal päeval leiad sa, et ka sina ei oska enam õnnelik olla.


Kommentaare ei ole