{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 astroloogilist tähemärki, kes teisi inimesi ei talu ja pikka salaviha peavad.

M isantroop on inimene, kes põlgab teisi inimesi, kelle pärast ta on korduvalt pettunud. 1. SKORPION Skorpion on äärmiselt umbusklik ja on e...

Misantroop on inimene, kes põlgab teisi inimesi, kelle pärast ta on korduvalt pettunud.

1. SKORPION


Skorpion on äärmiselt umbusklik ja on ette veendunud, et kõik inimesed kannavad maski ja varem või hiljem näitavad nad oma tõelist palet. Skorpioni peas on kõik inimesed viimseni silmakirjatsejad. Talle peab spetsiaalselt tõestama oma lojaalsust ja ustavust, alles siis kui ta on täiesti veendunud sinu siiruses ja heades kavatsuses muutub ta sinu vastu usalduslikumaks. Skorpion on nii tundlik, et sa võid talle haiget teha ilma ise sellest aru saamata. Ta on äärmiselt kättemaksuhimuline ja ei jäta tehtud viga karistamata. Ta on küüniline ja sarkastiline.

2. KALJUKITS

Kaljukitsed ei talu inimesi, kui viimased nende oskusi ja teadmisi kahtluse alla seavad. Kaljukitsed teavad väga hästi, mida nad teevad ja ei taha, et nende tegemisi luubi all hoitakse ja neid endid kontrollitakse igal minutil. Kaljukits ei vaja nõuandeid, mida ta küsinud pole. See ärritab teda, kui keegi hakkab rääkima sellest, kuidas tema oleks seda teinud. Kaljukits peab tihti inimesi enese ümber täiesti rumalateks.

3. NEITSI

Neitsi ei talu inimesi, kellel puudub tahtejõud ja kes elavad nagu linnukesed oksal. Ümbritsetuna laiskadest ja rumalatest isiksustest võib Neitsist inimestevihkaja saada. Eriti ärritab teda segadus ja korralagedus. Neitsi on väga tark ja kõrgesti haritud, sellepärast ei talu ta rumalaid inimesi, kes nende tasemeni ei küündi. Rumalus ja idiootsus, mida ta enese ümber näeb,  panevad teda maailma vihkama.

4. VEEVALAJA

Veevalaja võtab inimesi sellistena nagu nad on ja talle meeldib, kui inimesed on siirad. Sellepärast ei talu ta võltse inimesi ja umbusaldab tihti kartes kohata silmakirjatsejaid. Talle ei meeldi, kui teda tahetakse muuta. Veevalajat ei saa muuta, samuti ei saa talle öelda, et ta midagi valesti on teinud, see ärritab teda kõige rohkem.

5. SÕNN

Sõnn ei talu ülbeid ja ennast täis inimesi. Inimesed, kes pidevalt oma tegemistega uhkustavad tema ees saavad ainult tema põlguse osaliseks.

6. VÄHK

Vähk ei talu inimesi, kui nad teda ei kuula. Kui Vähi tundeid ignoreeritakse ja ta märkab, et inimesi ei huvita tema elu ja probleemid, siis vihastab ta. Ta umbusaldab inimesi tänu oma halbadele kogemustele, mis talle osaks on saanud. 









Kommentaare ei ole