{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline õppetund sind sellel aastal ees ootab horoskoobi järgi?

JÄÄR Sa ei saa kõike ennetada või ette planeerida. Mida rohkem sa seda üritad teha, pannes eesmärke paika ja otsustades seda, mida sa tahad,...

JÄÄR


Sa ei saa kõike ennetada või ette planeerida. Mida rohkem sa seda üritad teha, pannes eesmärke paika ja otsustades seda, mida sa tahad, seda rohkem sa võid pettuda ja läbi kukkuda oma ettevõtmistes. Sa pead õppima elama käesolevas hetkes ja aru saama, et kui asjad ei lähe nii, nagu sa seda soovinud oled, ei ole see kahtlemata halb või hea sinule endale. Võta vabaks, ära jookse ja torma koguaeg. Ära katsu kõike kontrollida. Ja imed hakkavad juhtuma.

SÕNN

Sa ei saa teeselda oma tegelikke tundeid. Loomulikult võid sa sotsiaalvõrkudes jätta mulje, et sinu elus läheb kõik väga hästi, sa võid saata samuti lahedaid sõnumeid oma sõpradele ja näidata kõigile, et kõik on tore ja kena. See kõik on aga üks suur mull, mille abil sa katsud teisi ja iseennast ära petta. Oma südant sa aga petta ei saa. Palju raha ja populaarsus ei tee sind õnnelikuks. Mida rohkem sa seda usud, seda rohkem sa oma väärtuslikku aega raiskad.

KAKSIKUD

Sina oled oma loomuselt ääretult hea suhtleja ja sinu elu keerleb ümber sinu tuttavate ja sõprade. Aga iseennast oled sa ära unustanud. Milline on sinu suhe iseendaga? Sa pead piire edasi lükkama, oma arvamust avaldama, võtma riski ja eriti, ära jää istuma oodates, et keegi teine teeb sinu eest ära selle, millest sina unistad. Sa õpid end armastama aga kõigepealt, sa mõistad, et sa oled ainuke, kes sind ennast päästa võib.

VÄHK

Suured muutused ootavad sind ees, see tähendab, et sa pead endale esitama ühe küsimuse: kas sa oled see inimene, kes sa tahaksid olla? Oled sa uhke selle inimese üle, sest sind on ootamas suured hetked? Kui su vastus on eitav, siis on viimane aeg tööle hakata. Sa oled kaua lasknud endal lihtsalt minna. Võta asja tõsiselt ja tee suuri ja püsivaid muutusi. Ja järgmisel aastal oled sa endale tänulik, sest see aitab sul suuri asju korda saata ja ravida.

LÕVI

Mitte see, et sa kedagi armastanud oled, ei tähenda, et sa temaga peaksid olema. Sama asi kehtib töö, sõprade ja kõikide riiete kohta, mille kohta sa arvasid, et need sulle meeldivad. Su tunded võivad sind petta ja sellel aastal õpid sa kasutama rohkem oma vaistu ja analüüsivõimet. See, mis sulle hea on, on seda ka edaspidi, sa ei pea end õigustama, anuma või otsima seda kõikjalt.

NEITSI

Võib-olla on sul viimastel aastatel tekkinud unistus, mida sa oled katsunud ellu viia ja sa oled õppinud, et suur soov ei tähenda alati seda, et sa seda ka saad. Sa oled muutunud realistlikkumaks selles suhtes, mida sa teha võid ja mida mitte. Sa oled õppinud alandlikkust. Pole hullu, sest see, mida sa oled õppinud on sulle õpetanud tänulikkust ja oma piire tundma ja aitavad sind juhtida õigele teele, kus sa tunned end veelgi paremini, kui sa praegu uskudagi julged.

KAALUD

See aasta tuleb sinu jaoks uskumatult hea, mitte ainult sellepärast, et sind ootavad ees suured elumuutused vaid ka sellepärast et aeg on käes end emotsionaalselt ravida.

Sulle ei meeldi enam pealiskaudsed lahendused. Elu ei saa olla lihtsalt ilus. Vajalik on ka end hästi tunda. Sa oled terve aasta vaeva näinud, et oma lapsepõlvest saadud haavu ravida. Aga sa pead ka õppima tundma, mida sa sööd, jood ja oma hinges mõtled. Head uudised tulevad siis, kui sa oled seda kõike teinud ja sa saad vabaks.

SKORPION

Selle aasta võtmesõnaks on usaldus. Sa oled veetnud liiga palju aega katsudes kõike kontrollida ja muuta oma isiksust ja kaotanud selleläbi palju tundeid. Aga see kõik on määratud ette läbikukkumisele. Sellel aastal lase asjadel oma rada minna. Usalda oma kaaslast, tööd ja eluteed, mis läheb õiget rada pidi siis, kui selleks on õige aeg.

AMBUR

Sa pead sellel aastal õppima olema aus iseenda vastu, et teada saada, kas sa suudad saavutada seda, milleks sa võimeline oled. Vastus on arvatavasti ei. Sa pead endale määrama kindlad objektiivid ja viisi, millist elu sa endale tahad. Aeg läheb koguaeg edasi ja sind ei oota igavik. Tee seda, mida sa oled tulnud tegema niikaua, kui sa seda veel saad teha.

KALJUKITS

Sellel aastal ootab sind ees ootamatu muutus, millele sa katsud vastu seista niikaua, kui võimalik. Sest sa tead, et see kestab kaua aga lõpuks sul ei jää muud üle, kui paratamatusega leppida. Sa tead, kui su töö ei sobi sulle enam, kui su suhe ei toimi enam ja muudab sind kurvaks, kui sa ei ole enam oma sõpradega ühel lainel. Sa tead ju, kus probleem peitub. Sa pead lihtsalt leppima sellega, et midagi tuleb muuta. See hetk on nüüd käes.

VEEVALAJA

Asjad muutuvad sellel aastal. Väljakutse, mida sa pead vastu võtma, seisneb selles, et isegi, kui sul on tunne, et sa oled oma töö või perega seotud eesmärgi ellu viinud, on sind ees ootamas tõsine muutus. Sa pead sellel aastal õppima kohanduma. Ja selle asemel, et halvimat oodata, ole loovam ja ambitsioonikam. Küsimus ei ole selles, kas sa seda just tegema pead vaid, mida sa seejärel teed?

KALAD

Aeg on kätte jõudnud, et oma juurte juurde tagasi minna. Sa oled liiga palju aega katsunud põgeneda (emotsionaalselt või otseses mõttes). Suur osa sellest seisnes lihtsalt selles, et sa vajutasid enda online'st välja. Sa ei olnud piisavalt valmis selleks, et oma probleemidele vastu seista. Sa võtsid aega, et ära minna ja nüüd on aeg tagasi tulla. Elu, mida sa tegelikult tahad, see elu, millest sa alati oled unistanud ootab sind, kui sul on piisavalt julgust, et õige valik teha.



Kommentaare ei ole