{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, et ta sind armastab isegi, kui ta seda sulle ei ütle.

A rmastus ei ole alati rahulik ja ilus. Aeg-ajalt võivad kahtlused ja ebakindlus võimust võtta ja me soovime kinnitust, et meie kaaslane mei...

Armastus ei ole alati rahulik ja ilus. Aeg-ajalt võivad kahtlused ja ebakindlus võimust võtta ja me soovime kinnitust, et meie kaaslane meid ikka veel armastab. Tihti isegi see, kui ta sulle seda ütleb, ei piisa ja sa tahaksid olla veendunud, et ta seda ka mõtleb, siis on hea vaadata tema tegusid.
Siin on nimekiri 8 märgist, mis tõestavad, et su kaaslane sind armastab.

1. Ta teeb sinu nimel palju ohverdusi.

Inimestel on tavaliselt kombeks ennekõike omaenda heaolule ja mugavusele mõtelda. Armunud mees aga seab oma kallima õnne prioriteediks. Ta teeb seda tingimusteta, ootamata vastu mitte midagi ja ilma kiidusõnu ootamata. See on spontaanne. Kui su mees teeb sinu pärast mööndusi ja ohverdusi, siis on see ilmselgelt näide, et ta sind armastab ja sinust hoolib.

2. Ta ei karda oma nõrku külgi sinu ees näidata.

Mehed armastavad näidata oma jõudu ja tugevust eriti naiste ees. Harva kohtab neid, kes julgevad näidata ka oma nõrku külgi. Mõned peavad seda nõrkuseks ehkki tegelikult on see just vastupidi. Sest kui mees end naisele näitab sellisena, nagu ta tegelikult on, siis on see just märk, et ta ei karda, et sa teda hukka mõistad, ta ei karda olla ilma maskita sinu ees. Kui mees sulle oma hinge paljastab, siis usaldab ja armastab ta sind.

3. Ta on tähelepanelik sinu vastu ja oskab sind kuulata.

Üks briti uuring näitas, et mehed ei suuda naisi üle kuue minuti kuulata. Kui aga teema läheb jalgpallile või seksile, siis on nad võimelised olema tähelepanelikud kuni veerand tundi. Kui aga tegemist on armunud mehega, siis sa võid kindel olla, et ta suudab sind kuulata ja imetleda tundide kaupa ükskõik, mis teemadest te siis ka ei räägi.

4. Ta jääb sinu vastu ausaks.

Püsiv ja toimib suhe tugineb alati aususel. Meestele ei meeldi rääkida oma endistest naistest või seiklustest. Kui aga su mees sulle kõik ütleb, siis on see üks viis, kuidas sulle oma tundeid välja näidata.

5. Ta tutvustab sind oma tuttavatele ja sõpradele.

Sinu mees tunneb sinu vastu uhkust. Ta ei karda sind oma perele ja sõpradele tutvustada, vastupidi, see meeldib ja rõõmustab teda. Ta räägib sinust teistele, räägib teie tulevikuplaanidest, sinu isiksusest entusiasmiga hoolimata sinu väikestest vigadest. Ja see meeldib sulle. See ongi armastus.

6. Sa võid tema peale loota.

Meil kõigil tuleb raskeid hetki elus ette, rahalised raskused, tööprobleemid või arusaamatused lähedastega. Kuidas ka ei ole, sa tead, et su mees sinu kõrval on, sind toetab sõnade ja tegudega. Tähtis on, et ta oleks sinu jaoks olemas ja sa tead väga hästi, et võid tema peale loota iga kell.

7. Ta austab su lähedasi.

Armunud mees ei keeldu su vanemaid külla kutsumast, sellepärast lihtsalt, et tal oli raske tööpäev. Ta pingutab ja näeb vaeva, et sulle rõõmu teha. Sellega näitab ta, et ta sind armastab ja austab ka sinu vanemaid.

8. Ta võtab sind sellisena nagu sa oled.

Kõigil meist on omad head ja halvad küljed. Armunud mees võtab sind sellisena nagu sa oled koos kõigi su vigade ja puudustega. Ta ei nägele su kallal koguaeg ega kritiseeri ega alanda sind pidevalt. Ta imetleb seda, mis sinus head on ja lepib su vigadega. Sest ta armastab sind.

Kommentaare ei ole