{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas sulle öelda, kui palju ma sind armastan?

K uidas sulle sõnadega öelda, kui palju ma sind armastan? Kuidas ma saaksin panna nii, et see oleks mõistetav ja usutav, sõnadesse seda...

Kuidas sulle sõnadega öelda, kui palju ma sind armastan?

Kuidas ma saaksin panna nii, et see oleks mõistetav ja usutav, sõnadesse seda, mida ma tunnen sinu vastu?

Sa muidugi küsid endalt, miks kõikide maailma inimeste seast ma just sinu valisin?

Ma siis katsun panna sõnadesse selle, mida ma tunnen. Et sulle selgeks teha, et ma ei taha kedagi teist peale sinu.

Raske on leida põhjust, miks ma sind armastan, ma lihtsalt tean seda ja oma sügavas südamepõhjas ma tunnen, et see pidigi nii olema.

Ma armastan sind, sest sa tead minust kõike. Minu kõige salajasemaid hingesaladusi ja minu kõige suuremaid hirme. Ja hoolimata sellest oled sa minu kõrval ja toetad mind.

Ma armastan sind, sest mitte kunagi pole sa lakanud minusse uskumast, isegi siis, kui ma ise olen usu iseendasse kaotanud. Sa tunned mind nii hästi, et mul pole isegi vaja sulle öelda, kui mul on halb päev seljataga. Mõnikord tead sa seda isegi enne, kui ma olen tuppa jõudnud.

Ma armastan sind sellepärast et sa ei näe minus vigu, sa oskad näha minus head. Mida ma tihti ise ei näe. Ma meeldin sulle sellisena nagu ma olen.

Ma armastan sind, sest ükskõik, kui palju kordi me ka tülitsenud ei ole, sa armastad mind ja hoolid minust.

Isegi, kui me oleme eriarvamustel, sa ei taha, et meie suhe selle all kannataks.

Sa tahad, et me jääme kokku.

Ma armastan sind kõikide nende naeruhetkede pärast meie igapäevases elus. Kannatlikkuse pärast, kui ma jälle sinu õlga vajan, et nutta.

Ma armastan sind selle tunde pärast, mida ma tunnen, kui ma su käte vahel olen. Selle pärast, kuidas sa mu käest hoiad, kui me filmi vaatame või koos jalutame.

Ma armastan sind nii nagu sina mind armastad, sest mitte keegi teine ei suuda ega oska seda teha. Kui ma olen sinuga koos, ei mõtle ma mitte kellelegi teisele.Tänu sinule tunnen ma, et suudan olla parem inimene.

Ja kõige tähtsam, ma armastan sind, sest sa oled kõige tähtsam inimene minu elus.



Kommentaare ei ole