{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas mõjub Kollase Koera aasta meie tähemärkidele?

K ollane Koer on 2018. aasta sümboliks. Kollase Koera aasta tuleb soodus Kaljukitsedele, Veevalajatele ja Skorpionitele. Jääras saavad suurt...

Kollane Koer on 2018. aasta sümboliks. Kollase Koera aasta tuleb soodus Kaljukitsedele,
Veevalajatele ja Skorpionitele. Jääras saavad suurt õnne tunda, Vähid ja Neitsid peavad ettevaatlikud olema ja hoidma oma lähedasi.

JÄÄR

See aasta tõotab tulla õnnelik. Jäär võitleb, et oma vanast töökohast lahti saada,  õppida uusi asju ja hakata tegelema ettevõtlusega. Kollase Koera mõju all kasutab Jäär kogu oma potentsiaali. Ole valmis uute ja põnevate paikade külastamiseks. Lisaks sellele saabub sellel aastal suur õnnelik peresündmus. Edu saavutad sa ainult siis, kui sa selle nimel viitsid vaeva näha.

SÕNN

2018. aasta tuleb täis tempokaid sündmusi Sõnnidele. Sa leiad kiirelt probleemidele lahenduse ja vabastad end neist, keda sa enam ei vaja. See parandab su elukvaliteeti. Veelgi rohkem,2018. aastal ootab sind ees tormiline armuseiklus! Kui sa oled pereinimene, siis löövad vanad tunded suure kirega lõkkele! Aasta alguses saad sa huvitava tööpakkumise. Vaata, et sa ei maga sellel aastal häid juhuseid maha.

KAKSIKUD

Kollase Koera mõju all on Kaksikud väga otsusekindlad. Kasuta ära kõiki häid võimalusi, mis su teele tulevad. Kunagi pole liiga hilja, et omandada uusi teadmisi, on selleks siis võõrkeeled, programmeerimine või lihtsalt auto juhtimine. Kollase Koera aasta pakub sulle võimaluse oma elu muuta.

VÄHK

See aasta ei tule sinu jaoks lihtne. Sellest hoolimata saad sa seda, mida sa tahad, kui sa oskad kohanduda oma olukorraga. Kollase Koera aasta jooksul kohtud sa uute huvitavate inimestega, kes aitavad sul karjääriredelil ülespoole ronida. Võib-olla saad sa hea pakkumise, mis tähendaks ka kolimist teise linna või riiki. Ära kõhkle ja ole valmis elumuutuseks. Hoolitse oma kaaslase eest, kuis sa temast ilma jääda ei taha. Komplimendid ja romantilised kohtumised teevad teie suhtele palju head.

LÕVI

Kollane Koer on Lõvi ustav ja lojaalne kaaslane. See uus aasta on täidetud edu ja rahuga. 2018. aasta algus on natuke keeruline, ära aja oma nina liiga püsti. Katsu oma tundeid kontrolli all hoida ja ära võta liiga kiirelt otsuseid vastu. Alati ei tasu oma instinkte usaldada. Sul on vaja kõige rohkem selget mõistust.

NEITSI

2018. aastal alustavad Neitsid oma elu nullist. Võib-olla on sul soov alustada joogaga tegelemist? Keskendu ühele asjale korraga, kui sa tahad edu saavutada ja rahalisi kordaminekuid. Ära räägi oma eraelust. "Õnn armastab vaikust" - peaks jääma sinu juhtmotiiviks sellel aastal.

KAALUD

Inimesed sinu ümber hindavad sind su lahkuse, mõistvuse ja hea iseloomu poolest. Ent sa peaksid olema tähelepanelikum Kollase Koera aastal. Mõned inimesed katsuvad su headust ära kasutada. Usalda oma valikuid ja ära lase kellelgi takistada end edasi minemast.

SKORPION

2018. aasta tuleb õnnelik aasta Skorpionitele. Sa saad tunda edu kõigis oma ettevõtmistes. Püsivus ja oskus ise hakkama saada aitavad sul oma eesmärke ellu viia. Kollase Koera aasta tuleb tunneteaasta. Võib juhtuda, et sa alustad uut suhet ja võib ka juhtuda, et sa sellel aastal abiellud. Käi külas, väljas ja suhtle oma vanade sõpradega.

AMBUR


Kuke aasta oli Amburite jaoks soodus ja jättis maha palju häid mälestusi. Kollase Koera aasta toob sulle palju põnevaid hetki. Uusi reise, tutvusi ja häid võimalusi - kõik see ootab sind ees 2018. aastal. Ole julge alustades uue projektiga ja sa suudad oma ideed ellu viia. 2018. aasta armusuhted ei ole eriti paljutõotavad.

KALJUKITS

Kaljukits on teine tähemärk, kellele Kollase Koera aasta väga meeldima hakkab. Selle tähemärgi all sündinutele tuleb see aasta enesekindluse aasta. Lisaks sellele, et sa leiad üles oma rahu, leiad sa rahalist tasu oma tööle. Katsu veeta rohkem aega oma pere ja sõpradega.

VEEVALAJA

Kollase Koera aastal ootavad sind ees suured ja ootamatud muutused. Sa pead astuma vastu mitmetele väljakutsetele. Ent sa tunned enda üle uhkust, kui sa suudad kõikide oma probleemidega ise hakkama saada. Mis veelgi tähtsam, sind ja su kaaslast ootab ees uus eluetapp.

KALAD

Kalade jaoks tuleb Kollase Koera aasta rahaliselt väga hea aasta. Aga ära arva, et sa edu saavutad ilma vaeva nägemata. Sinu hobi toob sulle ilmselt ka raha sisse. Pereelus ja sõpradega on oodata lahkhelisid, sest nad ei mõista hinnata sinu huvisid. Katsu nendega ära leppida ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole