{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mida 2018. aasta sulle toob?

JÄÄR Sa tunned, et oled vabanenud suurest koormast, kui Uraan sinu tähemärki siseneb 19. mail. Kogu see masendav ärevustunne, mida sa viimas...

JÄÄR

Sa tunned, et oled vabanenud suurest koormast, kui Uraan sinu tähemärki siseneb 19. mail. Kogu see masendav ärevustunne, mida sa viimasel ajal tundnud oled, kaob korraga ja lõpuks ometi võid sa puhata. Sinu järgmine eesmärk? 7 viimast aastat oled sa katsunud end muuta, kasuta nüüd ära kõiki trumpe, mis sul on, et oma projekte ellu viia. Leia uusi võimalusi raha teenimiseks, see aitab sul rikkamaks saada. Sind kadestatakse su edu pärast aga sina mine edasi, ära unusta oma tõelist eesmärki.

Kuupäev, mida sa peaksid meeles pidama, on 20. märts. Sellel kuupäeval on sul olemas vajalik inspiratsioon, mis võimaldab sul saada kõike, mida sa tahad. Kasuta seda inspiratsiooni targalt.

SÕNN

Sinu selle aasta deviis olgu järgmine: " Tee ise!". Rohkem, kui varem vajad sa hingamisruumi oma suhetes. Samuti tekib sel aastal vajadus toetude millelegi soliidsele. Sul on oma harjumused ja rituaalid, võib-olla pead sa aga end vabastama oma vanadest harjumustest, et luua midagi uut ja värsket. Sa oled õnnelikum, kui sa unustad oma piirangud ja lubad endale vabadust, mida sa vajad.

Sinu kuupäev on 12. juuli. Sellel päeval kohtud sa kellegagi, kes aitab sul karjääris edusamme teha.

KAKSIKUD

Sa armastad koostööd teha, see pole saladus kellegi eest. Eriti tõeks osutub see sellel aastal. 9. novembril siseneb Jupiter Amburi tähemärki ja aitab sul kohtuda kellegagi või muuta juba olemasolevat suhet tugevamaks. Viimasel ajal on su suhted teistega olnud keerulised, nüüd tunned sa et kõik muutub paremaks. Mida paremat koostööd sa teed, seda paremini sul läheb.

Sinu kuupäev on 25. mai. Sellel päeval on sul olemas kogu vajalik energia, et luua midagi suurt ja ilusat.

VÄHK

Sa oled viimasel ajal võib-olla hakanud tõelises armastuses kahtlema aga sel aastal võid sa arvamust muuta. Jupiter saadab sulle head energiat ja sind ootab ees edu suhetevallas. Tõenäoliselt on sind ees ootamas mõni eksootiline reis kellegi tähtsa inimesega. Ilmselt kujuneb see romantiliseks reisiks. Aeg võib seda öelda aga ära unusta, et tähed soosivad sind..

Sulle õnnetoov kuupäev on 12. juuli. See kuupäev muudab kõik su elus aga ainult paremuse poole.

LÕVI

Sulle meeldib olla rambivalguses ja see aasta võimaldab sul särada rohkem, kui varem. Ära unusta ainult oma patareisid laadida, hoolitse samuti, et sa toitud tervislikult ja liigud piisavalt, vastasel korral ei suuda sa selle aasta rütmile vastu pidada.

Sinu õnnetoov kuupäev on 12. juuni. See on saatuslik kuupäev, mis aitab sul leida inimesi, kohti ja asju elus, mis on määratud sinu ellu.

NEITSI

2018. aastal saad sa täpselt seda, mida sa väärid. Asjad kulgevad üsna rahulikult alguses aga aasta edasi liikudes saad sa kauaoodatud abi. See aasta on sulle soodus, pakkudes sulle häid võimaluisi, eriti ametialasel pinnal.

Sinu parim kuupäev on 14. juuli. See kuupäev toob sulle suure emotsionaalse selguse.

KAALUD

2018. aastal teed sa oma suhtlusringis suuri olulisi muutusi. Üks teatud inimene, keda sa pidasid oma sõbraks, näitab oma tõelist palet. Sellest hoolimata on sinu ümber just need inimesed, kes aitavad sind siis, kui sul kõige rohkem nende abi on vaja. Ära unusta järgida oma vaistu ja südant.

Sinu õnnetoov kuupäev on 23. mai. Ära unusta hoida sel päeval silmi lahti, sest õnn ja edu on sinu poolel.

SKORPION

See aasta toob sulle palju õnne. Jupiter toob enesega kaasa rikkust, tervist ja õnne. Ära unusta oma unistusi ellu viia, praegu on selleks just õige aeg.  Kelleks sa tahtsid lapsena saada? Mõtle sellele ja katsu seda oma unistustega kokku sobitada. Mida sa ka ei tee, mõtle ainult suuri mõtteid.

Sinu õnnetoov kuupäev on 26. aprill. Sellel päeval unista nii suurelt, kui saad ja ära unusta, et imed juhtuvad!

AMBUR

Kogu oma aasta valmistud sa suureks sündmuseks, mis sügisel aset leiab. See aasta on soodus rahaliste probleemide lahendamiseks, mõtle suurelt milliseid investeeringuid ja oste sooviksid sa sooritada? Unista eelarvest, mida sa tahaksid ja realiseeri niipalju, kui suudad.

Sinu õnnetoov kuupäev on 14. aprill. See päev toob sulle suuri võimalusi saada ootamatult suur summa.

KALJUKITS

Paiguta sellel aastal targalt oma raha, aeg on selleks soodus. Sellel aastal leiad sa uusi võimalusi lõbutsemiseks ja elu nautimiseks. Sellepärast tööta palju, naudi elu ja lõbutse.

Sinu õnnetoovad kuupäevad on 9. jaanuar ja 8. juuli. Sellel päeval täituvad su suuremadki unistused.

VEEVALAJA

Sellel aastal oleneb kõik sinu vaatenurgast. Mida sa ka ei tee, ära unusta karmat. Pööra rohkem tähelepanu oma vaimsele tervisele.

Sinu õnnetoov kuupäev on 15. mai. Sind ootab ees uus ja julge algus, sa tõmbad sellel päeval ligi neid, kes sulle sarnanevad ja sind mõistavad.

KALAD

Sellel aastal võid sa oma mugavusstsoonist väljuda. Jupiter julgustab sind minema uusi silmapiire avastama. Võib-olla on tegemist uue paigaga, uue raamatuga või lihtsalt kohtumist mõne uue inimesega. Leia mingi tegevus, mis aitab sul end psühholoogiliselt tugevamana tunda, hakka näiteks joogaga tegelema.

Sinu õnnetoovad kuupäevad on 21. ja 28. august. Sellel ajal on õhus romantikat.

 

Kommentaare ei ole