{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et su mees kasutab sind ära.

T änapäeval eelistavad paljud inimesed pigem üksi elada, kui liiga keerulises suhtes. Elu ise on juba liiga keeruline - hommikust õhtuni täi...

Tänapäeval eelistavad paljud inimesed pigem üksi elada, kui liiga keerulises suhtes. Elu ise on juba liiga keeruline - hommikust õhtuni täis probleeme, mis ootavad lahendamist, kui sellelele veel lisada suhteprobleemid, siis ei pea kõik sellisele pingele vastu.

Hoolimata kahe inimese suhtes ettetulevatest probleemidest on see siiski tihti inimeste elukeskmeks. Kuidas teada saada aga, kas see suhe ka toimib või on ta ette hukule määratud? Sest suhe, kus ainult üks inimene pingutab ja investeerib, lõppeb paratamatult lahku minemisega, parem on sellega kohe leppima hakata.

Kahe inimese suhe nõuab mõlemapoolset tahet ja pingutusi.

Millised on märgid, mis näitavad, et su kaaslane sind tegelikult hoopis ära kasutab?

1. Ta veedab liiga palju aega oma sõpradega.

Sõpradega aja veetmine ei ole sugugi halb. Aga kui ta veedab peaaegu kogu oma vaba aja oma sõpradega, sind täielikult ära unustades, siis on midagi teie vahel lahti. Ta ju eelistab oma sõpru sinule! Äkki on see märk, et ta sind ei armasta? Vähemalt mitte nii, nagu sina seda sooviksid.


2. Ta pöörab sulle ainult voodis tähelepanu.

Kui sinul teda vaja on, pole tal kunagi sinu jaoks aega. Kui sa endale uue seongu oled teinud, siis ei märka ta seda. Ja isegi, kui ta märkabki, ei ütle ta midagi. Tal on sind ainult voodis vaja.

3. Te käite harva koos väljas.

Teie koos väljas käimised on tema jaoks rasked kohustused, millest ta paremini mööda hiiliks. Ta nagu häbeneks sind teiste ees. Ta leiab, et on liiga hea sinu jaoks ja leiab, et sa ei vääri teda. Loomulikult ei hakka ta seda sulle otse ütlema.

4. Ta ei tutvusta sind teistele.

Kuna ta sind häbeneb, siis kardab ta teiste arvamust ja kriitikat sinu suhtes. Ta ei taha sind enda kõrval näidata.

5. Ta ei räägi oma tegemistest.

Kuna sa oled tema jaoks mööbliese, siis ta ei tunne vajadust hakata enda asjadest sulle rääkima. Ta ei tunne, et te oleksite psühholoogiliselt lähedased. Ta ei usalda sind absoluutselt.

6. Ta on alati rahulik ja ükskõikne.

Isegi, kui sa millegi kohutavaga oled hakkama saanud, tundub, nagu ei puudutaks see teda sugugi. Tema elu on raske häirida.

7. Ta ei märka su tujumuutusi.

Talle on täiesti ükskõik, kas sa oled vihane või kurb, sinu pisarad ei kõiguta teda sugugi. Ja keda huvitabki mingi toidupoe müüja eraelu - ta ei pea sind tähtsamaks ega olulisemaks!

8. Ta unustab su sünnipäeva.

Ja mitte ainult sünnipäeva, vaid kõik sinu jaoks olulised tähtpäevad. Ta unustab, sest teda ei huvita see kõik.

Kõik need märgid viitavad ühele ja samale - ÜKSKÕIKSUS. Kõige elementaarsem näide, et su kaaslane sind lihtsalt seksuaalsel või muul eesmärgil ära kasutab. Kui sa tunned, et sa paremat väärid, miks sa siis oled temaga?

















Kommentaare ei ole