{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hotellide hästi hoitud saladused, mida on hea teada.

H otelli minnes võetakse klient alati väga lahkelt vastu ent asjad võivad olla hotellides palju keerulisemad, kui nad esmapilgul paistavad. ...

Hotelli minnes võetakse klient alati väga lahkelt vastu ent asjad võivad olla hotellides palju keerulisemad, kui nad esmapilgul paistavad.

- Hotellitubades ei vahetata mitte kunagi tekke.

Ka hotellitubades olevad klaasid pole alati puhtad. Näiteks juhtub seda tihti vannitubade olevate klaasidega.

Televiisori pult on üks kõige mustemaid esemeid, mida sa hotellitoas leida võid.

Vaipu puhastatakse ainult tolmuimejaga, ära oota, et keegi vaipu mõne desinfektsioonivahendiga puhastaks. Seda tuleb aeg-ajalt ainult ette. Kord aastas parimal juhul. Sellepärast ära käi paljaste jalgadega vaiba peal.

Hotelli registreerides uuri järgi, millised teenused käivad toa broneerimisega kaasas. See kehtib minibaari, jõusaali, basseini ja sauna kasutamise võimaluste kohta.

Rätikuid vahetatakse ainult siis, kui sa nad põrandale paned.

Mitmetes riikides ei ole hotellidel 13'ndat korrust (näiteks nagu Inglismaal ja Ameerika Ühendriikides). Seal on inimesed ebausklikud ja usuvad, et ee arv toob õnnetust. Aasia kultuuris jällegi ei ole neljandat korrust, sest number nelja hääldus sarnaneb sõnale "surm".

Need kliendid, kes broneerivad toa läbi interneti, saavad tihti parema teeninduse osaliseks, sest nad jätavad tihti kommentaare neile lehtedele.

Hotellid võivad kirjeldada tihti oma asukohta oma äranägemise järgi. Näiteks võivad nad panna asukoha kirjeldusse, et hotell mere ääres ehkki tegelikkuses asub hotell natuke kaugemal, merest, kui sulle meeldiks. Vahemaa on tihti märgitud minutite ja mitte meetritega. Sellepärast mõtle enne järele: " 10-minuti kaugusel merest." võib tegelikult olla palju kaugemal, kui sa seda arvatagi võid.

Paljudes hotelli restoranides toitu, mida kliendid pole kasutanud, kasutatakse mõne väiksema kvaliteediga roa valmistamiseks. Näiteks eelmise õhtu kala jäätmetest valmistatakse järgmisel päeval kalasuppi.

Baaris on parem küsida ilma jääkuubikuteta kokteile, sest mõnede riikide vee kvaliteet jätab soovida.

Kõik inimesed ei ole kursis sellega, mida võib hotellitoast lahkudes kaasa võtta ja mida ei või. Näiteks vannitoas leiduvad esemed, nagu šampoon,  balsam, dušigeel ja seep, samuti sussid, pastapliiatsid ja märkmikud on esemed, mida tavaliselt võib kaasa võtta. Ülejäänud materjal kuulub hotellile. Kui sulle meeldivad hotelli rätikud ja hommikumantel, siis ilmselt võid sa neid kuskilt butiigist osta.

Hotellitubade hind varieerub vastavalt erinevatele internetilehtedele, sellepärast enne broneerimist helista ise hotelli ja uuri, kas neil pole spetsiaalseid nädalavahetuse pakkumisi näiteks. See aitab sul tihti säästa kuni 20% kogu majutusehinnast.

Mõned minibaaris leiduvad tooted on olnud seal juba kuid, sellepärast uuri enne hoolega järgi paki peal leiduv viimane tähtaeg.


Allikas: sympa-sympa.com




Kommentaare ei ole