{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas puhastada kodu halvast energiast?

E nne uude kohta kolimist oleks hea puhastada kodu negatiivsest energiast. Hiljem võib sellist puhastust läbi teha kord kuus. Seda tuleks...

Enne uude kohta kolimist oleks hea puhastada kodu negatiivsest energiast. Hiljem võib sellist puhastust läbi teha kord kuus. Seda tuleks teha tunde järgi. Kui sa tunned end kodus hästi, siis tähendab see, et kõik on korras ja sul pole vaja hakata niisama muretsema.

Puhastama peaks ka teiste vanu asju, mida sulle kingitakse.

Väike nõuanne: enne puhastuse läbiviimist lülita telefon välja, pane raadio kinni, saada koduloomad ja lapsed eemale. See on püha toiming, austa seda.

Kodu puhastamiseks halvast energiast on mitmeid mooduseid. Vali see, mis sulle kõige rohkem sobib.




1. Korista oma kodu tihti.

Puhasta, korista, sorteeri, organiseeri nii, et su kodu oleks puhas. Väldi igasuguseid nipsasju, mis tolmu koguvad. Tuuluta tube vähemalt kümme minutit iga hommik. Vaata, et su mööbel oleks niimoodi paigutatud, et energia saaks sealt läbi voolata. Natuke Feng Shuid ei teeks paha.

2. Pese põrandad.

Pese põrandad vee ja paari tilga eeterliku õliga (teepuu, sidruni, lavandli, eukalüptuse). Sa võid ka pihustiga eeterlikke õlisid kasutada.

3. Kasuta salveid.

Salvei on väga hea energia puhastaja. Sa võid kasutada looduspoodides müügil olevat salvei kimpu ja seda kodus põletada, lastes selle suitsu kõigisse tubadesse.




4. Kasuta viirukeid.

Samuti võid kasutada puhastava toimega viirukeid nagu salvei, sandlipuu, bensoe, mürt, viiruk, kamper jne.

Viirukeid võib kasutada pulkadena või vaiguna.

Lase viirukisuitsu kõigisse tubadesse ja toanurkadesse. Pärast ava aknad ja tuuluta tube. Viirukisuitsu pärast ongi hea eemaldada loomad ja lapsed.

5. Laulev kristall-helikauss.

Kausi vibratsioonid puhastavad ja tõstavad vibratsioonitaset. Nad suudavad harmoniseerida kodu energiat. Ning puhastavad energiat. Kasutada võib ka cd'sid kristall-helikausi muusikaga.

6. Soolalambid.


Pane soolalambid koju energia puhastamiseks ja hingerahu saamiseks. Sa võid kasutada ka küünlaid või kristalle.








Kommentaare ei ole