{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kui palju enesekindlust sul on?

LÕVI Lõvil on palju enesekindlust. Ta on veendunud, et ta ei eksi kunagi. Et ainult temal on õigus. Kui keegi tema vastu austusetul...


LÕVI


Lõvil on palju enesekindlust. Ta on veendunud, et ta ei eksi kunagi. Et ainult temal on õigus. Kui keegi tema vastu austusetult käitub, siis ta eemaldub kohe. Ta tunneb oma väärtust. Ta tahab parimat kõiges, on siis tegu sõprusega, suhtega, karjääriga, riietega jne.

SKORPION


Skorpion on oma puudustest teadlik aga üldiselt armastab ta ennast ja on rahul oma väljanägemisega. Ta armastab seda, kes ta on. Ta armastab elu enda ümber, mille ta endale on loonud. Talle meeldib see isik, keda ta peeglis näeb.

KALJUKITS

Kaljukits ei arva, et ta teistest parim on. Ta lihtsalt ei pööra tähelepanu sellele, mida teised temast arvata võivad. Ta teab, et ta on tark, andekas ja et tal on kõik, mis vaja, et oma tahtmist saavutada. Teiste arvamus talle korda ei lähe.





AMBUR


Ambur on piisavalt enesekindel, et kriitikat välja taluda ja sellest õppida, selle asemel, et solvuda. Ja kui keegi peaks teda otse solvama, siis usub ta, et see isik iseendast rääkis ja mitte temast. Ambur ei lase vihal enda üle võimust võtta.

KALAD

Kalad kohanevad hästi. Nad võivad sõprade juuresolekul tõusta saalitäie inimeste ees ja rahulikult kõnet pidada. Üksi aga ei tunne ta end hästi. Peeglisse vaadates keskendub ta oma puudustele. Ja öösel ei lase probleemid tihti tal magada.

JÄÄR


Tundub, nagu Jäära ei saa miski haavata. Tegelikult on Jäär aga väga tundlik. Ta lihtsalt ei näita teistele oma pisaraid. Kui ta on vihane, siis muutub ta sarkastiliseks. Ta ei taha, et teised ta nõrkusi näevad ja jätab endast mulje, kui tundetust inimesest.





SÕNN


Sõnn tahab kõikidele oma intelligentsust tõestada. Ta kasutab suuri sõnu ja väidab, et teab rohkem antud teema kohta, isegi kui see ei peaks nii olema. Ta võib liialdada tõega sellepärast, et teistele muljet avaldada.

KAALUD


Kaalud vajavad teiste heakskiitu ja tunnustust selleks, et end paremini tunda. Ta tahab kiitusi ja ootab komplimente. See rahustab teda.

KAKSIKUD


Kaksikud tahavad teistele muljet avaldada. Nad tahavad olla armastatud kõikide poolt. Nad ei tunne end hästi sellistena nagu nad on ja kohanevad teiste soovide ja tahtmistega.




VÄHK

Vähid muretsevad liiga palju. Vähk on liiga tundlik ja muretseb pisiasjade pärast. Ta võtab kõike isiklikult. Ja solvub kergesti.

VEEVALAJA


Veevalaja töötab palju selle kallal, et muuta oma elu lihtsamaks. Veevalajal on omaenda maailm, kus ta elab ja kus ta end hästi tunneb. Ta ei vaja teiste heakskiitu.

NEITSI


Neitsi analüüsib liiga palju. Ta mõtleb pidevalt asjadele, mis halvasti on. Ta tahaks, et kõik oleks ideaalne. Tal on pidevalt tunne, et teeb midagi valesti.

Kommentaare ei ole