{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naistele - mida sinu sünnikuu su isiksuse kohta räägib?

JAANUAR Jaanuaris sündinud naised on reserveeritud olekuga, nad ei väljenda kergesti oma tundeid. Nad on siirad. Ambitsioonikad, tö...


JAANUAR


Jaanuaris sündinud naised on reserveeritud olekuga, nad ei väljenda kergesti oma tundeid. Nad on siirad. Ambitsioonikad, töökad ja teenistusvalmid. Armastuses on nad ettevaatlikud ja ei ava end otsekohe. Nad armastavad suhelda nendega, kes neile sarnanevad.

VEEBRUAR

Veebruaris sündinud naised on väga tundlikud. Neile meeldib galantsus, õrnus ja austus. Nad on suured unistajad, romantilised, armastavad armastust ja elu. Tihti on neid raske mõista. Nad on vabameelsed, ilma kompleksideta. Nendega koos ei hakka iialgi igav.

MÄRTS

Märtsis sündinud naised on oma hinges kunstnikud. Nad on karismaatilised. Nad on väga enesekindlad ja teadlikud oma lummavast võlust. Nad on õrnad, rahulikud ja armastavad üksindust. Nende seltskond on meeldiv.





APRILL

Aprillis sündinud naised on keerulised.Nad teavad, mida nad tahavad ja teevad kõik, et seda saavutada. Nad on head suhtlejad, sümpaatsed, meeldivad. Tihti puudub neil enesekindlus. Nad on tuntud oma otsekohese loomuse ja ootamatu iseloomu poolest.

MAI

Maikuus sündinud naised on võluvad, tujukad ja salapärased korraga. Nende tuju kõigub väga tihti. Neile meeldib meestega mängida, et end ihaldusväärsemaks muuta. Neil on suur tutvusringkond, nad on head suhtlejad, aktiivsed ja ei talu üksindust.

JUUNI

Juunikuus sündinud naised on uudishimulikud ja emotsionaalsed. Nad on kunstihingega. Nende otsekohesus ja läbipaistvus võib neile halba teha. Nad on otsusekindlad ja väga võluvad. Nad armastavad korda ja organiseeritust.

JUULI

Juulikuus sündinud naised on ausad ja targad. Nad on suured unistajad, kellele meeldib abstraktne ja müstiline.





AUGUST

Augustikuus sündinud naised on päikeselise loomuga. Nad on säravad, head analüütikud ja tugeva kriitika meelega. Tihti kalduvus egoismile ja soovile kõikide tähelepanu endale saada. Võib-olla raskusi oma tunnete väljendamisega.

SEPTEMBER


Septembris sündinud naine on perfektsionismi kehastus. Taon distsiplineeritud, armastusväärne ja jääb iseendale ustavaks. Ta ootab teistelt palju ja on tihti pettunud. Ta ei andesta reetmist, valet ja kahepalgelisust. Ta on aus ja siiras.

OKTOOBER

Oktoobris sündinud naised ei armasta tülisid ja konflikte. Nad on targad, diskreetsed, salapärased ja tundlikud. Nad on lojaalsed ja sotsiaalsed. Nad armastavad näha elu läbi roosade prillide ja otsivad rahulikku elu.


Kommentaare ei ole