{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade tähtkujus naine ehk võluv sireen

K alade tähtkujus sündinud naine on väga naiselik, romantiline ja unistaja. Ta on valmis armastama aga kõige rohkem vajab ta olla armasta...

Kalade tähtkujus sündinud naine on väga naiselik, romantiline ja unistaja. Ta on valmis armastama aga kõige rohkem vajab ta olla armastatud, kaitstud ja hoitud. Kui ta armastab, siis annab ta endast kõik ja unustab kergesti kõik, eriti selle, mis puutub minevikku.

Kalade tähtkujus sündinud naine on salapärane ja romantiline, väga naiselik. Ta on otsekui sireen, kes ei ole teadlik iseenda võlust ega tea, millist mõju ta teistele avaldada võib.

Ta rahuldub vähesega ja ei hakka oma elu keeruliseks ajama pikkade õpingute ja raske tööga. Tema kunstnikuhing rahuldub sisemise dimensiooniga, kus selles maailmas valitsevad reeglid ei kehti. Kahjuks aga võib see talle kaasa tuua raskusi. Võrkkiige filosoofiat ei ole alati kõige kergem rakendada. Sest tema suurem puudus, millest ta ise väga hästi teadlik on, on laiskus. On ta ambitsioonikas? Natukene. Ta laseb end kaasa viia parajasti puhuvate tuultega, mis viivad teda salapäraste sihtkohtadeni. Mõned võivad talle ette heite ambitsiooni või tahtejõu puudumist. Aga talle ei lähe see palju korda, ta võib väga hästi elada oma puudustega, sest need ei koorma teda palju. See diskreetne naine ei löö palju laineid enda ümber.

Kommentaare ei ole