{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 horoskoobi kõige võimsamat tähemärki

JÄÄR (21. märts - 20. aprill) Jäära tähemärk on sodiaagi üks tugevamatest ja võimsamatest märkidest. Jäärad on täis energiat ja el...


JÄÄR (21. märts - 20. aprill)


Jäära tähemärk on sodiaagi üks tugevamatest ja võimsamatest märkidest. Jäärad on täis energiat ja elujõudu. Nad on intensiivsed ja tulised. Nad ei karda midagi, on alati valmis uuteks väljakutseteks. Nad on sündinud juhid, kelle järgi teised iseenesest joonduvad.

Jäärad on ka mässumeelsed ja impulsiivsed, see toob neile paraku kaasa palju vaenlasi. Nad ei karda oma arvamust avaldada ükskõik millises teemas ja neid on raske ümber veenda.





SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Skorpionitel on väga tugev isiksus. Tänu oma intensiivsusele erinevad nad teistest tähemärkidest. See paistab eriti silma emotsionaalsel pinnal.

Skorpionid on üldjoones väga kriitilise meelega, natuke ülbed, kellega on igapäevases elus raske hakkama saada. Armastuses on nad ääretult kirglikud ja armastavad oma partnerit oma tundepuhangutega nurka suruda.

VÄHK (22. juuni - 23. juuli)

Hoolimata oma pealtnäha leplikust ja armsast kestast on vähid varustatud tugeva iseloomuga, mis võimaldab neil oma tahtmist saavutada kõiges. Vähk on liiga enesekindel ja usaldab oma oskusi ja teadmisi, ta lööb alati elus läbi.

Vähi enesekindlus muudab ta võitmatuks ja aitab tal suuri asju korda saata.

Üks kuulsamatest Vähi tähtkujus sündinutest oli Julius Caesar.





LÕVI ( 24. juuli - 23. august)

Lõvi on domineeriv, alati valmis juhtimist üle võtma.

Ta ei karda konkurentsi, ta oskab kavandada strateegiaid, mis aitavad edu saavutada. Tema tugevus muudab ta tihti ülbeks, uhkeks ja kangekaelseks, keda on võimatu ümber veenda.

Lõvid on karismaatilised, suutelised rahvamasse mõjutama.

Kommentaare ei ole