{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jook, mis aitab maksarakkudel taastuda, neerukividest vabaneda ja noorendab nahka

I ngveril on tugev antibakteriaalne, põletikuvastane ja parasiidivastane toime. Lisaks sellele sisaldab ingver mitmeid väärtuslikke toi...


Ingveril on tugev antibakteriaalne, põletikuvastane ja parasiidivastane toime. Lisaks sellele sisaldab ingver mitmeid väärtuslikke toitaineid nagu C-vitamiin, magneesium ja mitmed erinevad vitamiinid.



Ingveri koostisosad aitavad tugevdada immuunsüsteemi, teda kasutatakse valuvaigistina, seedimise kergendamiseks ja raviks südameprobleemide korral. Samuti on ingver populaarne ravim, mis aitab puhastada ja ravida maksa. Ingveri tarbimine aitab võidelda nohu ja gripi vastu sama tõhusalt, kui klassikalised külmetushaiguste vastased ravimid.

Ingveril on tervisele mitmeid kasulikke toimeid:

- puhastab maksa

- lagundab neerukive

- kahandab ajuinfartki riski

- tagab vajalikku hapniku, mineraalid ja vitamiinid

- ennetab vähki ja tapab vähirakud

- parandab vereringet





Kurkum on üks taimede baasil hindamatu ravim.

Kurkumi toll maksa taastamisel.

Värske uuringu järgi, mis avaldati Tai meditsiinilise ühingu ajakirjas täheldasid teadlased, et diabeedi all kannatavate rottide maks paranes ja taastus tänu kurkumile.

Diabeedikud kannatavad tihti tõsiste maksa kahjustuste all ja tänu uuringutele on hea teada, et kurkum võib neid aidata.

Mis muudab kurkumi nii väärtuslikuks? 

See on kurkumis leiduv koostisaine kurkumiin. Kurkumiini on pikka aega seotud maksa tervisega. Mitmed uuringud on tõestanud kurkumiini tõhusust maksavähi vastu ja maksafibroosi paranemiseks.

Kurkum soodustab ensüüme, mis on vastutavad kantserogeensete tegurite väljutamise eest, mida igapäevane toit sisaldab. Tulemuseks on suurem kaitse maksa kahjustuste vastu ja kahjustada saanud maksa rakkude taastumine. Kurkum on samuti kuulus parandamaks sapipõie funktsioone.





Kuidas valmistada ingveri, kurkumi ja kookospiima baasil teed? 

- 1/4 tl jahvatatud ingverit

- 1/4 tl jahvatatud kurkumit

- 1/2 tassi kookospiima

- klaas vett

- 1 sl mett (soovi korral)

Aja vesi keema ja lisa keevasse vette kurkum ja ingver. Lase tõmmata tasasel tulel 10 minutit. Seejärel võta tulelt ja lisa kookospiim ja mesi.

Miks sa peaksid maksa puhastama?

Maks on vastutav toksiinide ja mürkainete kahjutuks tegemisega. Maksa puhastamine aitab sul vabaneda kokku kuhjunud toksiinidest ning lisaks sellele on täheldatud kaalu langust, immuunsussüsteemi paranemist, sapikivide väljutamist, organismi puhastamist, energia tõusu ja suuremat elujõudu.


Kommentaare ei ole