{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test. Vali üks leht ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta ütleb.

Kui sa valisid A ( saarepuu leht) Sa oled väga hea inimene ja kogu oma elu püüdled sa oma unistuste poole. Ent kas sellist maailma, nagu sa ...


Kui sa valisid A ( saarepuu leht)


Sa oled väga hea inimene ja kogu oma elu püüdled sa oma unistuste poole. Ent kas sellist maailma, nagu sa sooviksid, tegelikult ka eksisteerib ka mujal, kui sinu südames? Just sellel põhjusel kohtad sa raskusi teistega suheldes aga kõige raskem on sul iseendaga hakkama saada. Ometi sa ei ole egoist, sa tahaksid kogu maailma paremaks paigaks muuta. Sa tahaksid, et kõik inimesed sarnaneksid sulle ja oskaksid armastada nii, nagu sina seda teed.

Kui sa valisid B (tammeleht)

Sina oskad elada ja elu nautida. Sa oled rõõmsa meelega ja ajad tihti teisi naerma. Sa elad harmoonias ja rahus ümbruskonnaga, oled spontaanne ja entusiastlik kõiges, mida sa ette võtad. Sa armastad uudsust ja muutsi oma elus, sa ei ütle kunagi ära, kui sulle väljakutse esitatakse. Sa võid olla üllatav teiste jaoks, mõnikord oma olemusega šokeeriv. Sul on palju erinevaid huvialasid ja uudishimu, mis kunagi rahuldatud ei saa. Paljud inimesed armastaksid olla nagu sina.

Kui sa valisid C (vahtraleht)

Vahtraleht sümboliseerib ambitsiooni ja karjääri. Vahtraleht esindab inimest, kes on suhteliselt jõukal järjel, enesekindel ja kes oskab elust kasu saada. Selline inimene pöörab tähelepanu ka väikematelegi pisiasjadele. Elu on täis ju tuhandeid võimalusi, tuleb vaid osata näha ja neid õigel ajal ära kasutada. Ta on varustatud hea analüüsi- ja mõtlemisvõimega. Ta ei kaota iialgi sihti oma silme eest.

Kui sa valisid C (kaseleht)

Sa oled hea ja tundlik inimene. Teistega suhtlemine on sinu jaoks kerge, sa leiad teistega kergesti ühise keele. Sellepärast on sul palju sõpru, kellega sa armastad läbi käia. Sinus on midagi sellist, mis teisi ligi tõmbab, sul on teisi rahustav olemus, teistel on sinuga hea olla. Su sõnad on head ja paljud tulevad sinu juurde nõu küsima. Sina ise aga kõige rohkem oma elus vajad armastust. Sest sa annad armastust niivõrd palju, sa suudad armastada isegi neid, kes sind ei näe.

Kui sa valisid E (pöögipuu leht)



Sa oled suur mõtleja, väga intelligentne ja tähelepanelik. Sulle meeldib mõtelda ja juurelda uute teooriate ja ideede üle. Sa oled introvertne inimene ja saad hästi läbi ainult nendega, kes sulle oma mõttemaailma poolest sarnanevad. Sinus puudub pealiskaudsus, sa oled sügava sisemise maailmaga ja pöörad palju tähelepanu oma tegude tagajärjele ja oma eluviiside üle juurdlemisele. Sa tahad olla korrektne ja laitmatu, isegi kui enamik ühiskonnast pole sinuga nõus.

Kui sa valisid F (viirpuu leht)

Sa oled filosoof. Täiesti eriline inimene, ainulaadne. Mitte keegi ei sarnane sulle. Sa tegutsed intuitsioonide ajel. Sind ei mõisteta tihti ja see paneb sind kannatama. Sul on vaja palju isiklikku ruumi, et oma loomingulisusele väljapääsu leida. Sina oskad vahet teha heal ja halval.

Kommentaare ei ole