{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina sobivushoroskoop - kellega sa sobid?

H iina horoskoobi järgi sobivad mõned sodiaagimärgid omavahel paremini, teised jälle halvemini. Osadest saaksid väga head sõbrad, teiste vah...

Hiina horoskoobi järgi sobivad mõned sodiaagimärgid omavahel paremini, teised jälle halvemini. Osadest saaksid väga head sõbrad, teiste vahel võib armastuseleek põlema puhkeda, kolmandate eest on parem üldse põgeneda.

ROTT

Rott saab hästi läbi nendega, kes talle meeldivad. Teisi ta kritiseerib ja narrib. Armastuses aga võib tema peale loota.

Hea läbisaamine on Draakoniga, kes ta oma tiiva alla võtab; Härjaga, kes suudab teda maha rahustada ja Ahviga, kes teda köidab.

Omavahelisi pingeid tekib aga Hobusega niipea, kui nad omavahel ärist rääkima hakkavad, Tiigri ja Seaga, keda ta võib välja kannatada aga parema meelega väldib.

HÄRG

Isegi, kui sa arvad, et ta on liiga tõsise ellusuhtumisega on ta tegelikult tagasihoidlik ja täis häid kavatsusi. Temaga on kõik saladused hästi hoitud.

Hästi saab läbi Kukega, kellega sõprus võib muutuda armastuseks; Rotiga, kes vannub talle truudust ja Maoga.

Pingeid tekib aga Ahviga, kes pidevalt ta südamega mängib; Kitsega, kes on liiga tujukas ja Tiigriga, kellest saab tema suur rivaal.

TIIGER

Tiiger on mässumeelne kogu elu vastu, ta vihkab ebaõiglust ja hierarhiat.

Ta sobib hästi Hobusega, kes on nii siiras; Seaga, kes on sensuaalne ja Koeraga, kes seisab ta kõrval ja aitab elu ebaõigluse vastu võidelda.

Pinged tekivad aga Maoga, kes on liiga tark; Härjaga, kes ta tahaplaanile jätab ja Ahviga, kellega ta ühist keelt ei leia.

KASS/ JÄNES

Kass on suurepärane võõrustaja, ideaalne sõber ja lisaks sellele armastab see kiisu silitusi ja hellitusi.

Ta saab hästi läbi Kitsega, kes teda inspireerib; Koeraga, kellega koos nad suuri pidusid maha peavad ja Seaga, kellel on samad ambitsioonid, kui tal endal.

Ei meeldi talle aga Siga, kes temalt temalt teki ära tõmbab; Tiigriga, kellega on võimatu rahast rääkida ja Hobusega, kes on liiga enesekeskne.

DRAAKON

Draakon on läbinisti ehtne ja tema ise. Tal on suur süda, mida saavad tunda ta sõbrad ja armsamad.

Ta saab hästi läbi Rotiga, kellega nad head koostööd teevad; Maoga, kellel on hea huumorimeel ja Kukega, kellega vahvaid pidusid pidada.

Ei sobi aga Koeraga, kes temas stressi tekitab; Tiigriga, kes liiga palju möirgab ja Kassiga - mida vähem nad teineteist näevad, seda parem.

MADU

Madu mängib oma võluga, et võrgutada ja oma tahtmisi läbi suruda.

Hästi sobib Härjaga, kellega pere luua; Kukega, kellega vennalikult elada ja Maoga, kellega flirtida.

Ei sobi aga Hobusega, kes talle liiga palju sarnaneb Tiigriga, keda ta umbusaldab ja Ahviga, kellele ta üldse ei sarnane.

HOBUNE

Elegantne, eesrindlik, ilus suksu.

Hästi sobib Kitsega, kellega koos ta elab pöörast armastuslugu läbi; Koeraga, kellega koos kaitsta oma vabadust ja Hobusega, kelle vastu ta tunneks suurt armastust.

Pinged tekivad aga Rotiga (see võib kohtus lõppeda); Kassiga, kes liiga palju järeleandmisi ei tee ja Maoga, keda Hobune halvaks peab.

KITS/ LAMMAS

Suure laia naeratusega ja veel suurema südamega Kits on tõesti vahva. Kahjuks on ta liiga kergesti mõjutatav ja tujukas.

Sobib hästi Kassiga, kellega flirtida; Seaga, kellega kihluda ja Hobusega, kellega abielluda.

Pinged tekivad Härjaga, kes talle ette heidab kergemeelsust ja Kukega, kelle vastu ta täiesti ükskõikseks jääb.

AHV

Ta saab hästi oma töökaaslastega läbi, oskab lihtsalt endale sõpru teha aga otsib samuti kuulsust ja tunnustust.

Ta saab hästi läbi Draakoniga, kellest ta eeskuju võtab; Rotiga, kes kõik välja kannatab ja Kitsega, kes oskab hästi teda lõbustada.

Pinged tekivad aga Härjaga (samal ajal nad hindavad ja mõistavad teineteise üle kohut); Tiigriga, kellest ta üldse aru ei saa ja Maoga, kes finantsküsimustes talle järeleandmisi ei tee.

KUKK

Kukk ei hakka keerutama selleks, et sulle öelda seda, mida ta mõtleb.

Ta sobib hästi Draakoniga, kellega koos ta edu saavutab; Härjaga, kellega koos  ta pereväärtusi jagab ja Maoga, kellega koos pidutseda.

Pinged tekivad aga Kassiga, kes katsub ta ideid näpata ja Jänesega, kelle kerglane meel teda häirib.

KOER

Koer oma loomult suur muretseja. Teda ei maksa liiga palju küsimustega tüüdata, muidu sulgub ta iseendase. Kui sa aga vajad kedagi, kes sinu kõrval tõde päevavalgele toob ja õiglust taga ajab, siis tuleb ta kohe sinu juurde.

Ta sobib hästi Hobusega, kes teda toetab võitluste ajal; Tiigriga, kellega koos ta ilusaid hetki läbi elab ja Kassiga, kellega nad armastuses rahu teevad.

Pinged tekivad aga Draakoniga, sest nende arvamused erinevad ja Kukega, kellega neil tekib algusest peale arusaamatusi.

SIGA

Teenistusvalmis ja hea, sa võid talle usaldada oma rahakassa võtmed kõhklemata. Tema headus võib tihti paista naiivsusena.

Hästi saab ta läbi Kassiga romantilise õhtusöögi ajal; Seaga, kellega nad hästi teineteise südant mõistaksid ja Tiigriga, kellega nad saaksid suurteks sõpradeks.

Pinged tekivad aga Maoga, kes tahab tema üle valitseda ja Kitsega, kes mängib ta tunnetega.

Kommentaare ei ole