{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ideaalne partner igale tähemärgile - kui sa ta leidnud oled, siis hoia teda!

P laneetide ja tähtede seis võib olla sulle kasulik mitmel erineval moel. See võib sulle ette ennustada sinu armuelu, sinu tulevast karjäär...

Planeetide ja tähtede seis võib olla sulle kasulik mitmel erineval moel. See võib sulle ette ennustada sinu armuelu, sinu tulevast karjääri ja isegi ette ennustada su tulevikus aset leidvat sündmust.

Milline on tähtede järgi sinu ideaalpartner? 


JÄÄR

Selle tähemärgi all sündinu on tugeva iseloomuga, kes ei armasta, et talle dikteeritakse seda, mida ta tegema peab. Vähi tähtkujus sündinud on ideaalne partner tema jaoks, vältima peaks ta aga Lõvi, kellel neil on samad iseloomujooned, kui temal endal. Kaks kõva kivi aga head jahu ei jahvata.

SÕNN

Sõnn armastab kindlustunnet, mugavust ja luksust. Tema ideaalne kaaslane on teine Sõnn, kes teda mõistaks. Vältima peab Sõnn aga Lõvi tähtkujus sündinuid, sest Lõvi on liiga hõivatud oma isikliku karjääri ja omaenda isikuga, et teha oma Sõnnist prioriteeti.

KAKSIKUD

Kaksikud on romantilised ja sotsiaalsed. Nad vajavad tõsist suhet. Kaksikud võivad õnnelikuks saada Vähiga, vältima peab ta aga Skorpioneid, sest Skorpion on liiga armukade tema jaoks ja hakkaks kohe ta vabadust piirama.

VÄHK

Vähid on lõbusad, targad ja loomingulised. Vähk on kuulus oma erakordse oskuse poolt armastada. Tema ideaalpartner oleks stabiilsust armastav ent sellest hoolimata lõbusa ja rõõmsa loomusega Kaalude esindaja. Kõige halvem valik on talle aga Skorpion, kes lämmataks Vähi liigse armukadedusega.

LÕVI

Lõvi armastab olla tähelepanu keskmes. Seda ka oma armusuhtes. Tema ideaalpartner on Skorpion, sest Skorpion on tugev ja võimas nagu Lõvi isegi seda on. Halvim valik on tema jaoks Veevalaja, kellel on liiga nõrk iseloom ja kelle elus kirg suurt rolli ei mängi.

NEITSI

Neitsi armastab küll üksindust ja rahu aga kui ta on kellegagi suhtes, siis teeb ta kõik, et oma kaaslast õnnelikuks teha. Kaljukits on tema ideaalne partner, sest Kaljukits aitaks tal oma südant avada, samal ajal, kui Vähk ei oskaks näidata niipalju kannatlikkust üles ja langetaks käed selle müüri ees, mille Neitsi enda ümber nii osavalt ehitab.

KAALUD

Kaalude tähtkujus sündinu teab täpselt, mida ta tahab. Lõviga koos oleks nende suhe täis kirge ja lojaalsust. Vältima peaks ta aga iga hinna eest Kalade tähtkujus sündinut, kes on tema jaoks liiga tundlik ja emotsionaalne.

SKORPION

Skorpionid ei ole kõige kergema iseloomuga elukaaslased, ta on liiga nõudlik ja vajab palju tähelepanu. Parim kaaslane on tema jaoks Lõvi, sest ainult Lõvi teab, kuidas igavesti temas kirge sütitada. Eemale peab ta aga hoidma Kaksikutest, sest Kaksikud on tema jaoks liiga romantilised ja iseseisvad.

AMBUR

Ambur ei karda midagi. Ta armastab seiklusi ja vabadust. Parim liitlane tema jaoks oleks Jäär, sest nad mõlemad jagavad armastust muutuste ja uute tuulte vastu. Vältima peaks ta aga Sõnni, kes armastab liiga palju stabiilsust ja rahu oma elus.

KALJUKITS

Kaljukits on karjäärihimuline ja otsusekindel aga lõbutseda oskab ta sellest hoolimata. Tema ideaalne kaaslane on Kalade tähtkujus sündinu, sest vastandid tõmbuvad ja üks täiendab teist. Eemale peab ta aga hoidma Jäärast, kes on tema jaoks liiga muretu loomusega.

VEEVALAJA

Veevalaja on loominguline, pidevalt otsimas uusi meetmeid, mille abil end arendada. Ta armastab üle kõige oma iseseisvust ja vabadust. Ta on sotsiaalne, armastab teistega suhelda. Kaksikute tähemärgi all sündinu on ideaalne tema jaoks, sest Kaksikud armastavad samuti vabadust ja neil on avatud meel. Nende intiimelu on kirglik. Ta peab aga vältima Skorpionit, kes on liiga nõudlik ja tahaks kontrollida tema vabadust.

KALAD

Kalad on salapärased ja neist ei ole alati kerge aru saada. Nad on väga emotsionaalsed, tagasihoidlikud ja armastusväärsed. Neil on raskusi organiseerimisega, see-eest aga oskavad nad armastada kirglikult. Ideaalse paari moodustab ta Vähiga, kes on samuti kirglik ja otsib suurt armastust. Vältima peaks ta aga Kaalude tähtkujus sündinut, kes on liiga loogilise ja ratsionaalse mõtteviisiga, täiesti vastand loomingulisele ja muretule Kalade tähemärgi all sündinule.


Kommentaare ei ole