{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis, mis saadab sulle head energiat, et sa saaksid kõik oma plaanid ellu viia. Nädala keske...

 


 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis, mis saadab sulle head energiat, et sa saaksid kõik oma plaanid ellu viia. Nädala keskel on noorkuu sinu märgis, mis toob sulle head õnne kaasa. 


Armastus

Minevik teeb sulle ikka veel haiget. Minevikumälestused tulevad taas meelde ja sa näed isegi oma praeguses kaaslases oma eksi. Teed talle selle tõttu etteheiteid, et ta ei ole selline või teistsugune nagu sina tahaksid. Tõenäoliselt ei lepi su kaaslane aga sellise armukolmnurgaga. Kui sa oled vallaline, siis saad sa iseendaga piisavalt hästi läbi ega vaja oma ellu kedagi teist.

 

Tervis

Sa tunned end hästi sellel nädalal. Oled enesekindlam ja saad üle kõikidest takistustest. Võtad kõik väljakutsed vastu. Praegu on väga hea aeg selleks, et minna matkama loodusesse. Sea endale kõrgemaid eesmärke. Tee rohkem sporti ja kõik läheb hästi.

 

 

Töö ja raha

Kui sul on juba töökoht, siis su amet meeldib sulle ja sa teed oma tööd hästi. Keegi ei saa sulle etteheiteid teha ja sellest sulle piisab. Kui sa aga otsid tööd, siis tead sa täpselt, mida sa tahad ja ei lepi vähemaga, see teeb sulle ainult au. Võib-olla heidetakse sulle ainult ette, et sa ei ole piisavalt ambitsioonikas ja võtad liiga palju riske. 

 

Pere ja sõbrad

Tänu lähedastele tunned sa end õhtul paremini, nemad aitavad sul pingetest vabaneda ja unustada oma mured. Kui sa oled lapsevanem, tegeled sa veelgi rohkem oma laste kasvatusega, annad neile oma teadmisi ja oskusi edasi. Sõprade jaoks oled sa alati olemas ja alati valmis hea nõuga aitama.

Kommentaare ei ole