{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Nädala alguses on Kuu Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda ka suuremat väsimust. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni ...

 


 

Nädala alguses on Kuu Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda ka suuremat väsimust. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädala lõpus on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Sa oskad lausa eeskujulikult oma elu organiseerida. Sa teed juba terveks suveks plaane . Sul on ainult kahju, et sa oled ainukene, kes kõike organiseerib ja et su elukaaslane nii vähe huvi selle vastu tunneb. Sa tahaksid, et ta otsustaks rohkem ja et tal oleks samuti häid ideid välja pakkuda. Sul võib tekkida tunne, et teda üldse miski ei huvita ja et tal keegi teine on. Kui sa oled vallaline, siis sellel nädalal võib armastus su ellu tulla.

 

Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta süüa rohkem värsket.

 

 

Töö ja raha

Sinu rahaasjad peaksid hetkel olema üsna heas seisus. Veenus ise kaitseb sind. Ja toob su ellu rahu ja tasakaalu, eriti rahaasjadesse. Ära siiski torma liiga palju kulutama, ole kokkuhoidlikum. Töö juures peaks kõik hästi minema praegusel perioodil.

 

Pere ja sõbrad

Su lähedased on hakanud sulle viimasel ajal liiga palju etteheiteid tegema, katsu asjad sirgeks rääkida, et ei tekiks arusaamatusi. Ja ära too oma tööprobleeme koju kaasa, et su pere ei peaks liiga palju kannatama.

Kommentaare ei ole