{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Nädala alguses on Kuu Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi. Marss Jäära märgis võib tekitada pingei...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi. Marss Jäära märgis võib tekitada pingeid ja arusaamatusi. Katsu võtta kõike rahulikult ja ära mõtle üle. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Pühapäeval on Kuu sinu märgis, tuues sulle õnne ja rõõmu. 


Armastus

Sa oskad muuta oma eraelu huvitavamaks ja rõõmustada oma elukaaslast. Sa lausa võlud ta ära nii, et ta on valmis iga su tahtmist tegema ja kõiki su soove ellu viima. Sa kasutad ära oma kujutlusvõimet ja fantaasiat ning oled valmis üha uute üllatustega lagedale tulema. Sa ei luba rutiini oma suhtesse ja teed selle jaoks kõik, et seda eemale peletada. Igav teil juba ei hakka. Kui sa oled vallaline, siis üks Kaksikute tähtkujus sündinu vaatab sind juba pikemat aega.


Tervis

Sa oled sportlik, ei viitsi niisama teleka ees diivanil vedeleda ja hoolitsed oma tervise eest. See tuleb kasuks sinu tervisele. Ainult ära end liiga palju ära kurna. Võta aega ka puhkamiseks. Ja vali paremini, mida sa sööd. Hoidu maiustamisest ja ära söö liiga soolast.

 


Töö ja raha

Sul on mitmeid plaane peas ja tänu Neptuuni abiga suudad sa need ellu rakendada. Sa oled väga ambitsioonikas ja igatsed uute väljakutsete järele. Sa teed palju tööd aga meeskonnatöö asemel eelistad omaette nokitseda. Sulle ei meeldi ka, et teised liiga suurt huvi sinu tegemiste vastu välja näitavad ja tahad hoida oma plaane enda teada. 


Pere ja sõbrad

Sa tahad oma lähedaste eest veelgi rohkem hoolitseda. Võib juhtuda, et sa käed sugulastel külas või kutsud ise endale kedagi külla. Hea periood ka selleks, et kutsuda õhtuks külalisi sööma.

 

 

Kommentaare ei ole