{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on esmaspäeval Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis...


 

 

 Kuu on esmaspäeval Jäära märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis, mis toob sulle head õnne kaasa. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Segased ajad on sind ees ootamas. Nii palju emotsioone ja tunnete möllu võib järgmine nädal sulle kaasa tuua. Suurt armupuhangut ja meeleheidet - kõik võimalused on avatud. Vähemalt ei ole sul vaja igavuse üle kurta. Vallalised, ärge laske tunnetel enese üle võimust saada. Ärge olge nii tormakad, katsuge jääda igas olukorras rahulikumaks. 

 

Tervis

Praegust perioodi mõjutab Saturn. Ja selle tõttu oled sa palju tundlikum eriti kõige selle suhtes, mis puudutab luude tervist. Ära unusta selle tõttu süüa rohkem kaltsiumit sisaldavaid toite, mis on luudele kasulikud ja kaitsevad sind õnnetuste eest. Ära unusta ka sporti teha, väga kasulik oleks sõita jalgrattaga, kõndida jalgsi või minna jooksma. 

 

 

Töö ja raha

Saturni mõjutusel oled sa hakanud rohkem mõtlema selle peale, kuidas saada iseseisvamaks. Sa haarad härjal sarvist ja teed strateegilisi ning otsustavaid valikuid. Sa jõuad uuele tasemele, mis osutub sulle tulevikus kasulikuks. Sa oled suure tahtejõuga ja tead, mida teha, et oma tahtmist saada. Ära unusta oma raha panna kindlasse kohta, et tulevikus oleks, mida võtta. 


Pere ja sõbrad

Sul on veel natuke aega, et teha ettevalmistusi selleks eesolevaks sündmuseks lähedaste seltsis. Tõenäoliselt pole sa paljudega juba tükk aega kokku saanud. Kasuta vahepealset aega ära, et uurida rohkem nende kohta, keda on kohale kutsustud. Nii oled sa kõigega juba varakult kursis. Hinda rohkem seda aega, mis sa oma lähedaste seltsis veedad, ühel hetkel on sellest kõigest jäänud vaid ilusad mälestused. 



Kommentaare ei ole