{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras, selle tõttu võid sa tunda stressi ja pingeid. Kolmapäeval on taeva...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras, selle tõttu võid sa tunda stressi ja pingeid. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Ära oota, et teine sind kogu aeg päästma tõttaks. Muutu natukenegi enesekindlamaks. Ära tee oma kaaslasele hommikust õhtuni etteheiteid. Katsu ise hakkama saada oma eluga. Kõik sõltub sinust endast. Kui sa oled vallaline, siis kasuta  ära oma kujutlusvõimet, et oma väljavalitu südant võita.

 

Tervis

Sellel nädalal oled sa väga heas vormis. Ja kõik läheb hästi. Ära unusta rohkem sporti teha ja palju liikuda. Söö tervislikke toite, rohkem kala ja köögivilju. Nii parandad sa oma ainevahetust ja saad kaalust alla. 

 


Töö ja raha

Sa oled hakanud rohkem mõtlema oma tuleviku peale ja teed suuremaid plaane. Sa võtad härjal sarvist ja langetad sellel nädalal tähtsaid otsuseid. Ära ainult hakka midagi teistele tõestama ja ära tee suuri sõnu, näita ja tõesta läbi tegude, milleks sa võimeline oled. Mis puutub rahaasjadesse, siis on targem praegu ettevaatlikum ja kokkuhoidlikum olla.


Pere ja sõbrad

Õdede ja vendadega võib probleeme tekkida kadeduse tõttu. Kui sul on lapsi, siis võib suhe natuke pingelisemaks muutuda. Katsu teha omalt poolt kõik, et probleeme siluda ning rääkige oma arusaamatused selgeks.

 

 

Kommentaare ei ole