{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Kuu on esmaspäeval Jäära märgis. Marss Jääras võib muuta sind impulsiivsemaks, see võib põhjustada aga pettumust. Kolmap...


 

 

Kuu on esmaspäeval Jäära märgis. Marss Jääras võib muuta sind impulsiivsemaks, see võib põhjustada aga pettumust. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Kuu on nädalavahetusel Kaksikute märgis. 


Armastus

Ära hädalda nii palju oma elu üle ja ära jäta oma partnerit seejuures hooletusse. Sa teed nagu oleksid sa kõige õnnetum inimene maailmas, keda mitte keegi ei armasta ja nõuad, et su kaaslane pühendaks sulle iga oma vaba hetke. Kui sa oled vallaline, siis katsud sa ilmselt iga hinna eest kellegi tähelepanu võita. Sa oled valmis ähvardama oma väljavalitut ja võtma temalt viimastki julgust ära selleks, et temaga rohkem suhelda. Ilmselt ei ole sinu vahendid kõige paremad ja ei aita sul armastust leida.


Tervis

Sellel nädalal sulgud sa rohkem iseendasse. Oled oma mulli sees. Ära siiski unusta ülejäänud maailma. Aga see hetkeline soov üksinduse järele on ka ainus võimalus, mis aitab sul end paremini leida. Loe mõnda head raamatut või kaunista oma kodu vastavalt oma tujule. Unusta kõik ekraanid ja ela oma elu.

 


Töö ja raha

Töö juures valitsev õhkkond ei ole just kõige parem. Ette võib tulla sõnelusi ja arusaamatusi töökaaslastega, pinged võivad tekkida ühe projekti kallal jne. Mõned pettumused võivad tekkida. Ära muretse liiga palju, sest see olukord ei kesta kaua. Võta rahulikult ja ole kannatlikum seni, kuni see mööda läheb. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Mis puutub rahaasjadesse, siis hea rahaõnn on sinuga sellel nädalal, haara headest võimalustest kinni.

 

Pere ja sõbrad

Pere juurest eemal võib sulle tunduda, et aeg kuidagi ei liigu edasi. Lapsed on suureks kasvanud. Neil on nüüd oma elu ja nad organiseerivad oma päevi nii hästi, kui võimalik. Ainult, et midagi pole teha, nädala alguses poeb nostalgia sulle hinge. Ilusad mälestused tulevad meelde. Ära hakka norutama ja helista rohkem lähedastele, katsu käia külas ning ära jää üksi istuma. 



 

 

Kommentaare ei ole