{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu ...

 


 

Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes.


Armastus

Peale kõiki neid pingutusi, mida sa oled teinud selleks, et su suhe toimiks ja oleks harmooniline, tekib sul korraga tahtmine kõik sinnapaika jätta ja olla vaba ning vallaline. Uraan annab sulle tiivad ja sa lähed iseennast otsima. Sa näitad ennast väga individualistlikuna ja leiad, et elu kahekesi on nagu hall nagu sügisene ilm. Sa ei taha enam kuulatagi midagi sellest, mida te võiksite koos ühiselt teha, sinu suust ei kuule enam sõna Meie. Sa räägid ainult iseendast ja oled valmis kõva häälega kõikidele selgeks tegema, et sa teed seda, mida sa tahad.

 

Tervis

Päike on sinu sõber sellel nädalal. Ja selle tõttu ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Kui sul on probleeme krooniliste haigustega, siis järgnevatel päevadel ei tohiks mingeid vaevuseid tekkida ja see võimaldab sul natukenegi kergemalt hingata. Mis puutub aga meeleseisundisse, siis oled sa üsna rahutu ja võid kannatada masenduse all. Räägi rohkem oma lähedastega ja tee selliseid asju, mis aitavad sul oma enesetunnet parandada.

 


Töö ja raha

Veenuse transiit paneb sind rohkem kulutama ja tarbima aga samas eelistad sa kvaliteeti kvantiteedile. Sa hakkad majanduslikumalt

 mõtlema ja tahad olla kokkuhoidlikum. Sa ei taha enam olla lihtsalt tarbija ja tahad säästa planeeti. Sellel on aga suur mõju su kulutuste üle. Su rahaasjad muutuvad paremaks ja nii on su elu kergem. Ole tolerantsem oma töökaaslaste suhtes.


Pere ja sõbrad

Sõprusel on suur osa sinu elus. Sõpradega sõnumite vahetamine aitab sul enesetunnet parandada ja maha rahuneda. Lähedastega vestlus muudab aga suhteid tugevamaks. Inimestega suhtlemine teeb sulle sellel nädalal palju head. Naudi iga hetke ja nii hoiad sa kõik halva eemal. 

Kommentaare ei ole