{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu...

 


 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes.

 

 Armastus

Jupiter sinu astroloogilises taevas soovitab sul minna üksi reisima. Sa võid tunda suuremat soovi iseseisvuse järele. Sa tahad oma ellu vaheldust, tahad midagi muuta ja hingata vabalt. See ei tähenda sugugi nagu tahaksid sa lahku minna ja ära kolida, selleks aga, et oma elukaaslast veenda, pead sa olema tark. Sul on lihtsalt oma aega vaja ja ongi kõik.

 

Tervis

Hea uudis on see, et su tervis peaks olema hea sellel nädalal. Planeetide seis on üsna hea ja selle tõttu peaksid kõik väikesed terviseprobleemid  ja väsimus kaduma. Sa saad jõudu ja jaksu juurde ning oled heas vormis. Sa oled nii vaimselt, kui füüsiliselt väga heas vormis. Rõõmsameelne ja enesekindel ja tänu sellele oskad näha seda, mida sa tavaliselt ei näe. Kui sul on probleeme krooniliste haigustega, siis sellel nädalal ei tohiks su probleemid sulle vaevusi tekitada.

 


Töö ja raha

Hea ja sündmusterohke nädal on sind ees ootamas, eriti selle poolest, mis puudutab rahaasju. Võib olla tehakse sulle hea pakkumine või siis saad sa palka juurde. Või siis naeratab sulle rahaõnn lotomängus või börsil. Või saad sa suurema summa raha ootamatul moel. Planeetidel on sulle igatahes ilus üllatus varuks. Järgmise nädala lõpuks oled sa juba natuke rikkam. Ära ainult kõike ära kuluta. 


Pere ja sõbrad

Ära unusta hoolitseda kõikide oma lähedaste eest nii hästi, kui võimalik. Sa ei tea kunagi, kui palju head see võib kellelegi teha, võib-olla tunneb mõni end üksi, võib-olla on kellelgi soov rääkida ja jagada oma muret. Helista ja suhtle. 


Kommentaare ei ole