{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes.

 

 Armastus

Tundub nagu oleks sul teine elurütm, kui su elukaaslasel. Sina jõuad kõikjale ega tea, mis on väsimus, sinu kaaslane on aga pikali diivani peal ja kogu aeg väsinud. Pea valutab ka teisel viimasel ajal kahtlaselt tihti. Sa hakkad juba kahtlustama, kas tal äkki keegi teine ei ole, sest ta näitab sinu pingutuste vastu nii vähe huvi üles ja on üldse osavõtmatu. Ole kannatlikum ja ära suru ennast teisele peale iga hinna eest. Kui sa oled vallaline, siis võib sul tekkida tunne, et sinu tunnetega mängitakse ja ilmselt on sul õigus. 

 

Tervis

Sa oled elurõõmus ja optimistlik. Energiat ja jõudu on sul piisavalt, jääb ülegi. Sa oled leidnud iseendaga harmoonia ja ükski terviseprobleem ei pääse sind kimbutama. Kui sul on mõni probleem, mis ootab lahendamis või mõni küsimus, millele sa tahaksid vastust, siis kuula oma südant. Sa leiad vastused enda seest. Nii lihtne see ongi.

 

 

Töö ja raha

Päevad muudkui mööduvad ja sa märkad, et oled hakanud liiga palju kulutama asjadele, mida sa tegelikult ei vajagi. Kõik need kulutused jäävad peaaegu märkamatuks aga katsu siiski edaspidi eelarvest kinni pidada. Töö juures on sind ees ootamas aga väga hea nädal.

 

Pere ja sõbrad

Ãœldiselt kaldutakse arvama, et see, mis jääb ütlemata, kaob unustuste hõlma. Alati see nii aga ei ole. Sest see, mis on hingel, tuleb taas meelde ja rikub omavahelisi suhteid. Suhted on aga väärtuslikumad, kui kõik muu. Kui sul on erimeelsusi mõne inimesega, siis räägi oma probleemidest ja katsuge leida lahendusi, selle asemel, et teineteise olemasolu eirata. 

Kommentaare ei ole