{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes.

 

 Armastus

Sa tahaksid nii väga, et su elukaaslane sind näeks, hindaks ja kiidaks rohkem. Et ta teeks sulle komplimente. Eriti sellel nädalal. Sind ei huvita eriti tema plaanid ja tööasjad, sa kuulad poole kõrvaga, kui ta sulle midagi räägib, su mõtted on kogu aeg mujal. Sa tunned igavust temaga, sest ta on su natuke hooletusse jätnud ja peale tööasjade millestki muust rääkida ei oska. Ära muutu liiga pirtsakaks ja enesekeskseks. Hoolitse ise oma suhte eest rohkem, küll siis asjaolud muutuma hakkavad. Kui sa oled vallaline, siis ei saa sa aru, kuhu kõik vastassoost inimesed korraga kadunud on. Tundub kohati, nagu oleksid sa ainuke vallaline maailmas.

 

Tervis

Su tuju pole kõige parem sellel nädalal. Sul on tunne, et su elus läheb kõik sissetallatud rada mööda ja ühelgi päeval ei ole sulle üllatusi varuks. Sa ei suuda leppida sellise rutiiniga. Muutused peavad alguse saama aga sinust endast. Võta end kätte ja hakka millegi uuega tegelema. See nõuab sinult lisapingutusi aga teeb meele heaks ja on seda väärt. Mine muuseumi või veeda lihtsalt rohkem aega mõne sõbraga.

 

 

Töö ja raha

Sa oled sellel nädalal valmis mägesid  liigutama. Marss paneb sind veelgi rohkem tegutsema. Sa tahad, et asjad hakkaksid liikuma. Sa mõtled rohkem oma tuleviku peale. Vaata ainult, et sa end ära ei kurna.

 

Pere ja sõbrad

Hoia konfliktsetest olukordadest eemale. Hoidu ka möödarääkimistest ja arusaamatustest, omavahelised suhted on kõige tähtsamad. Ära oota, kuni probleemid iseenesest lahenevad. Sina ise võid omalt poolt alati midagi ära teha. Ära riku ise oma suhteid. 

Kommentaare ei ole