{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Jäära märgis. Ka Marss on Jääras. Kolmapäeval on taevas noorkuu Sõnni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikutes.

 

 Armastus

Pealtnäha paistad sa välja ükskõikse ja puutumatuna, süda on sul sees aga soe ja hea. Isegi liiga hea. Iga väiksemgi märkus toob sulle pisara silma. Iga süütumgi etteheide piinab su südant. Pluuto mõjutusel tunned sa end veelgi halvemini ning piinad ise ennast teadlikult. Sa lausa provotseerid teist inimest ja ootad, et ta sulle midagi ütleks. Kui sa oled vallaline, siis võid sa sellel nädalal uhkustada oma võitudega, rääkimata kaotustest, mille osaliseks sa oled saanud.

 

Tervis

Emotsionaalne väsimus võib sind vaevata sellel nädalal. Võta iseenda jaoks rohkem aega ja ära koorma ennast toimetustega üle. Ka sinul on õigus puhata. Katsu mõtelda rohkem rõõmsaid mõtteid, ole positiivsem, naera rohkem ja mediteeri. 

 

 

Töö ja raha

Sellel nädalal ootab sind ees üks suur võit ja edusamm. Kõik läheb hästi, hea edu saadab sind. Ja sa tead, kuidas seda ära kasutada. Kui sul on juba töökoht olemas, siis viid sa kõik oma plaanid täide ilma suuremate pingutusteta. Võib juhtuda, et sulle tehakse väga hea pakkumine. Kui sa oled töötu, siis avaneb sulle lõpuks ometi üks väga hea võimalus. Mis puutub rahaasjadesse, siis kõik läheb hästi ja sa võid teenida kasu.

 

Pere ja sõbrad

Võib juhtuda, et tööasjad võtavad sellel nädalal nii palju aega sinu elust, et sul ei jää piisavalt aega selleks, et pere juures olla. Ära siiski unusta nädalavahetusel võtma aega selleks, et olla nendega, kes on sulle kallid. Kõikide märkide järgi laieneb sinu tutvusringkond.

 

Kommentaare ei ole