{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Uus nädal toob sulle kaasa palju häid võimalusi. Kuu on esmaspäeval sinu märgis, tänu sellele peaks uus nädal algama vä...


 

 

 Uus nädal toob sulle kaasa palju häid võimalusi. Kuu on esmaspäeval sinu märgis, tänu sellele peaks uus nädal algama väga hästi. Marss sinu märgis annab sulle head energiat. Nädala keskel on taevas noorkuu Sõnni märgis, tuues sulle head rahaõnne kaasa. Nädala lõpus on Kuu Kaksikute märgis, tänu sellele oled sa kõikide vastu meeldiv ja hea. 


Armastus

See nädal võib tuua kaasa nii pingeid ja arusaamatusi, tulised vaidlusi ja kirglikke leppimisi. Su kaaslane ei tea enam, mida öelda ja kuidas olla, sest sa võtad tuld igast sõnast ja näed kõikides tema tegudes rohkem halba, kui head. Kui sa oled vallaline, siis peaksid mõned toredad kohtumised su elus aset leidma, flirdist ja seiklustest juba puudu ei tule. 


Tervis

Ära unusta oma kehakaalu eest hoolitseda. Sest vabanedes liigsetest kilodest, kaoksid ka mitmed terviseprobleemid koos sellega. Kõige parem, kui sa teeksid läbi paarinädalase detox kuuri kehale, see aitab organismi puhastada ja väljutada talve jooksul kogunenud mürkaineid. 

 


Töö ja raha

Sa saad oma toimetused ilusti ära tehtud ja leiad lahendused kõikidele probleemidele. Energiast sul juba puudu ei tule. Suhtle rohkem oma kolleegidega, sest sa võid teada saada asju, millest sul polnud aimugi. Mis puutub rahaasjadesse, siis läheb kõik hästi. Pane kõrvale mustadeks päevadeks.


Pere ja sõbrad

Üsna rahulik nädal on sind ees ootamas. Selle jaoks, et sellest rohkem kasu saada, tegele rohkem oma perega, ära unusta ka kaugemaid sugulasi ja helista sõpradele.

Kommentaare ei ole