{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sinu lemmikvärv sinu isiksuse kohta öelda võib?

V ärviteaduse pioneeri ja selle kohta üle 24 raamatu kirjutanud Faber Birren'i järgi on võimalik teade saada üsna täpselt seda, mida iga...

Värviteaduse pioneeri ja selle kohta üle 24 raamatu kirjutanud Faber Birren'i järgi on võimalik teade saada üsna täpselt seda, mida iga inimese värvieelistused ütlevad tema iseloomujoonte kohta. Avasta, mida sinu lemmikvärv sinu isiksuse ja iseloomu kohta öelda võib.

Sveitsi psühholoogi ja filosoofi Max Lüscher'i järgi, keda peetakse värvipsühholoogia isaks, on inimese värvivalikul ja -eelistustel otsustav mõju isiku teadvusele ja see võib isegi muuta tema hoiakut läbi hormoonide reaktsioonile. Muuseas värvipsühholoogiat kasutatakse laialdaselt ka kaubanduses, et meelitada inimesi ostma.

Milline on värvide mõju isiksusele? 

MUST

Inimesed, kellele meeldib must värv, on üldiselt loomingulised ja neil on hea kunstimeel. Nad ei ole just introvertsed aga nad pööravad palju tähelepanu väiksematelegi detailidele oma elus, mida nad just kergekäeliselt teistega ei jaga. Nad on hästi distsiplineeritud ja karismaatilised, võludes oma ümberolijaid.

VALGE


Need, kes armastavad valget värvi on tavaliselt hästi organiseeritud ja loogilise mõtlemisviisiga, see peegeldub ka nende elus, kus sõnal 'segadus' ei ole kohta. Nad kalduvad kõige selle poole, mis on lihtne, puhas, värske ja süütu.

PUNANE

Inimesed, kelle lemmikvärv on punane on elunautijad, sitked ja otsusekindlad. Nad on ekstravertsed, optimistlikud ja ambitsioonikad. Nad on samuti kirglikud ja impulsiivsed, kes armastavad väljakutseid ja avastada uusi horisonte.

SININE

Kui su lemmikvärv on sinine, siis armastad sa harmooniat. Sa oled tundlik inimene, kelle peale véoib lootma jääda, sa mõtled tihti teiste peale. Sulle meeldib, et kõik oleks puhas ja korras ja sa tunned, et stabiilsus on sinu elus kõige tähtsamal kohal.

ROHELINE


Rohelise armastajad on hellad, lojaalsed ja otsekohesed. Nad on teadlikud sellest, mida teised neist mõtlevad ja nende reputatsioon on nende silmis väga olulisel kohal. Nad on head, siirad ja usaldusväärsed, neil on midagi, mis teisi köidab ja nende poole tõmbab. Nad on head nõuandjad.

KOLLANE

Kui sa armastad kollast värvi, siis armastad sa ilmselt uusi teadmisi omandada ja neist oma lähedastega jagada. Õnne leidmine on sinu jaoks üsna lihtne ja inimesed võrdlevad sind päikesetõusuga. Sa pulbitsed energiast ja elurõõmust ning sulle meeldiks aeg-ajalt oma kohustuste eest ära põgeneda.

LILLA

Inimesed, kes armastavad lillat värvi, on ainulaadsed ja suure kunstimeelega. Nad on teiste vastu austusväärsed aga võivad ka vahel näida ülbetena. Nad on unistajad ja armastavad spirituaalsed valdkonda, harmoonias iseendaga, mis paneb neid oma lähedastest tihti eemalduma.

PRUUN



Selle sooja värvi armastajad on head sõbrad ja teevad kõik endast oleneva, et olla usaldusväärsed inimesed, kelle peale võib loota. Kõik ergas ei köida neid, nad eelistavad rahu ja stabiilsust. Tänu nende elukogemustele võivad nad muutuda ühel hetkel kangekaelseteks ja paindumatuteks.

HALL

Inimesed, kelle lemmikvärv on hall, on elu vastu nii neutraalsed, et nad muutuvad sageli ka ise ükskõikseteks. Tihti soovivad nad vaid kaitsta end välismaailma kaose eest ja võivad minna kuni enese isoleerimisele teistest. Nad on samuti pragmaatilised ja rahulikud, kes ei otsi olla tähelepanu keskmes ja soovivad vaid lihtsat elu, mis neid rahuldaks.


Kommentaare ei ole