{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et su kaitseingel katsub sinuga ühendust saada.

P aljud nähtused on liigitatud üleloomulikkuse alla, sest neile ei leita seletust. See on ka põhjuseks, miks mitmed erinevad vaimolenditesse...

Paljud nähtused on liigitatud üleloomulikkuse alla, sest neile ei leita seletust. See on ka põhjuseks, miks mitmed erinevad vaimolenditesse uskuvad usuliigid eksisteerivad. Nende vaimolendite all leiame me inglid, mis peegeldavad jumalikku jõudu ja on Jumala ja inimeste vahelised vahendajad. Neid peetakse sõnumitoojateks, kes olid olemas juba ammu enne universumi loomist.

Isegi, kui need arvamused, mis puutuvad inglite lootmist ja olemasolu, lähevad lahku, saadavad need valguseolendid meid rasketel eluhetkedel ja aitavad leida ummikusse jõudes lahendust. Kui sa tunned end kurvana või oled masenduses, on inglid siin, et sind lohutada. See on kaitsev vaim, mida võib ka võtta, kui kadunud lähedase hingena, mis sinu üle valvab. See kaitseingel katsub sinuga pidevalt ühendust saada, et sind õigele teele juhatada.

1. Valguse muutus.

Nende märkide seas, mis annavad tunnistust, et su kaitseingel otsib sinuga ühendust, on valguse muutused. Kui sa oled hämaras ruumis, võib valge valgus olla sümboliks sinu kaitseingli kohalolekust. Samamoodi värviline peegeldus võib anda tunnistust tema kohalolekust, sest inglid eelistavad õrnu spektrivärve, et inimsilmale nähtavad olla.

2. Temperatuuri muutused.

Kui sa tunned kummalist ja meeldivat värinat, mis sind koos soojusetundega ümbritseb, on see kindlasti sinu kaitseingel, kes sinu kõrval on. Kui ruumis, kus sa viibid, korraga temperatuurimuutus aset leiab, on siis tegu külma või soojakraadidega, on see märk, et su kaitseingel on su kõrval. Tuleb ka ära märkida, et seda temperatuurimuutust ei saada kunagi hirmu- või kartusetunne, vastupidi, see temperatuurimuutus on pigem rahustava toimega.

3. Seletamatud lõhnad.

Lisaks valguse ja temperatuurimuutusele, kui sa tunned tuttavat lõhna, nagu mõne surnud lähedase suitsu-, parfüümi- või muu lõhna tundmine on märk sellest, et su kaitseingel pole kaugel.

4. Hääl, mis sosistab su kõrva.

Seda nähtust ei tohi segada ära paranoiaga. Kui sa kuuled, et keegi sosistab su nime ja et su kõrval pole hetkel mitte kedagi, siis on lihtsalt tegemist kaitseingliga.

5. Suled

Läbi üleloomulike nähtuste on täheldatud, et ingleid sümboliseerivad nende suled. Kui sa leiad oma voodist, mööbli peal sule, või näed seda selles ruumis lendlemas, kus sa viibid, on seemärk, et su kaitseingel katsub sinuga ühendust leida. Sulevärv on samuti oluline. Üldiselt on suled valged sümboliseerides puhtust ja inglite pühadust.

6. Unenäod.

Magamise ajal su aju lülitab end välja välisest maailmast jättes ruumi unenägudele. Unenägudes on aga mitmed etapid, mis tekitavad imeliku tunde, nagu oleks unenäos elatu päriselt aset leidnud. Sa võid oma unenäos kaitseinglit kohata ja see on kinnitus, et ta sinuga ühendust otsib.

7. Koduloomad, kes muudavad käitumist.

Eriti just kassid ja koerad on tundlikud vaimolenditele. Nad tunnetavad energia muutusi oma ümbruskonnas. Kui su koer või kass korraga jääb vaatama teatud punkti või kui su koer haukuma hakkab ilma mingi põhjuseta, võib see olla märk su kaitseingli kohalolekust.


Kommentaare ei ole