{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põselohkudega naised - mis neid nii eriliseks muudab?

A egade jooksul on põselohke peetud tõeliseks ilusümboliks ja see kehtib tänasel päevalgi. Pole midagi pilkupüüdvamat, kui ilus nägu, mida k...

Aegade jooksul on põselohke peetud tõeliseks ilusümboliks ja see kehtib tänasel päevalgi. Pole midagi pilkupüüdvamat, kui ilus nägu, mida kroonivad kaks väikest põlelohku. Põselohud lisavad erilist võlu isikutele, kellel on õnn neid omada aga võivad ka tunnistada nende isiksuste eriärasustest.

Kust tulevad põselohud? 

Põselohud, mida peetakse ilusümboliks on tegelikult sarnaluu lihaste väärareng. Tegemist on lihasega, mis seob põsesarnad huulenurkadega ja mille suurus on väiksem tänu põskedele. Tuleb ära märkida, et see väärareng võib puudutada ka ainult ühte lihast, mille tõttu tekib põselohk ainult ühele poolele näost.

Aegade jooksul on põselohkude peale erineval moel vaadatud ent nii erinevad kultuurid, kui uskumused olid üksmeeles selles, et need väikesed lohud on midagi erilist, mis eristasid omakorda inimest. Näiteks Suurbritannia legendide järgi on põselohud Jumala sõrmejäljed. Põselohkudega inimesi peeti väga õnnelikeks, usuti, et nad on erakordselt õnnistatud.

Teistes kultuurides jälle peeti põselohke igavese nooruse, tarkuse ja ilu sümboliks. Tänapäeval pole inimeste vaade põselohkudele palju muutunud, sest põselohud on ikka veel ilusümboliks ja muudavad oma kandjat ilusaks ja külgetõmbavaks.

Lisaks sellele võivad põselohud anda tunnistust oma kandja iseloomu kohta. Eriti just naiste puhul on põselohkude omamine seotud tihedalt nende iseloomu, kire ja truudusega. Iseloomuomadused, mis da väga hinnatakse ja mis muudavad elukaaslasteks, keda kõik endale sooviksid.

Miks sa peaksid abielluma naisega, kellel on põselohud? 

Nad on väga head elukaaslased.

Härrased, kui te tahate olla õnnelikud, siis valige endale põselohkudega naine. Te sulate iga kord, kui ta naeratab ja pakub teile rahuliku elu, mis on täis õnne.

Nad armastavad ja austavad oma elukaaslast.

Põselohkudega naised on kuulsad oma austusväärsuse, armastuse ja tähelepanu poolest oma kaaslase vastu. Nad on lisaks ka tagasihoidlikud, autentsed, kellel on kaks jalga tugevalt maa pela.

Nad on kirglikud.

Põselohkudega naised on kuulsad oma kirgliku loomuse poolest armastuses. Kui nad armuvad, siis pühenduvad nad kogu oma keha ja hingega. Nad on lisaks sellele lojaalsed, truud ja teevad kõik, et oma kaaslasele rahuldust pakkuda.

Nendega on meeldiv suhelda.

Nad on lihtsad ja nendega on meeldiv suhelda. Nad ei aja elu keeruliseks ja ei võta midagi liiga tõsiselt. Nad oskavad elu nautida ja on avatud uutele kogemustele.

Suure tõenäosusega sünnivad ka lapsed põselohkudega.

Kui su naisel on põselohud, siis suure tõenäosusega sünnivad ka lapsed põselohkudega. Põselohud on geneetilise päritavusega.

Tuleb ära märkida, et lisaks põselohkudele võib lohke esineda ka lõual ja alaseljal, mis samuti on omamoodi võluvad. Näiteks lõualohku peetakse iseloomu tugevuse, tahtejõu ja otsusekindluse sümboliks samal ajal, kui seljalohke peetakse võrgutuse sümboliks.

Kommentaare ei ole