{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoobi viis kõige siiramat ja ausamat tähemärki.

M aailm on täis valet ja aina raskem on teada saada, kes räägib tõtt ja kes valet. Kes on siiras ja kes kannab maski. Probleem seisneb aga s...

Maailm on täis valet ja aina raskem on teada saada, kes räägib tõtt ja kes valet. Kes on siiras ja kes kannab maski. Probleem seisneb aga selles, et sellest on saanud osa meie ühiskonnast. Enamik
inimesi kannab maski oma igapäevases elus, on see siis hirmust, mida teised temast arvata võivad või siis soovist oma tahtmist saavutada. Ka lähisuhetes tuleb sellist asja ette. Inimesed, keda sa pead oma sõbraks, vihkavad sind tagaselja. Teised jälle väidavad, et nad sind armastavad  aga nõu andmise ajal seavad omaenda vajadused ette. Just sellepärast on raske kedagi usaldada ja see võib mängida olulist rolli sinu suhetes teiste inimestega.

Astroloogial on selle kohta oma arvamus. Isegi, kui iga tähemärgi kohta pole otseseid tõendeid on olemas kindlaid iseloomujooni, mis viitavad, et antud tähtkujus sündinud inimene on potentsiaalselt siiram ja ausam, kui teised tähemärgid. Selliseid tähemärke on viis.

1. VÄHK

Vähil on omad kindlaks kujunenud arusaamised moraalist ja tema valet ei kannata. Tema kaastundlik loomus viitab sellele, et Vähk teadvustab endale kahju, mida ta oma ebaausa käitumise korral põhjustada võib ja sellepärast pingutab ta, et seda iga hinna eest vältida.

Vähk on helde ja tähelepanelik, ta töötab selle nimel, et aidata neid, kes seda vajavad ja ei hakka kunagi meelega teisi petma ega teiste tunnetega mängima.

2. LÕVI

Lõvist, kes armastab olla tähelepanu keskmes ja teistega suhelda, võiks arvata, et ta on igati suuteline
omakasu pärast teisi inimesi manipuleerima aga siin eksivad kõik, kes seda usuvad. Lõvi ei karda olla tema ise ja ei mõista, miks inimesed tahavad elada midagi muud, kui ausat ja avatud elu.

Valetamine ja petmine on talle vastuolulised, tema jaoks on vale kasutamine teise inimese ründamine ja kui keegi teda petma peaks, siis kutsub see temas esile vihahoo.

3. SKORPION

Skorpion on elav valedetektor, kes on suuteline kilomeetri kauguselt ära tundma valetava inimese. Ta vihkab valet. Ta peab valet ja petmisi märgiks nõrkusest. Tema jaoks on see austusetu teiste inimeste vastu.

Ta on üdini ustav ja ei suuda iialgi olla valetava ja manipuleeriva inimese sõber.

4. VEEVALAJA

Veevalaja on oma loomult kannatlik ja andestav, kes on võimeline nägema asja mõlemat poolt ja andma süüdlasele armu niipalju, kui võimalik. Aga kui sa peaksid talle valetama, siis kustutab ta su
oma elust.

Veevalaja hindab tõtt, tema jaoks valetamine ei ole normaalne, sama asi kehtib reetmise kohta.

5. KALAD

Kaladel on arvamus, mis võib tihti olla haiget tegevalt aus. Temast ei maksa oodata, et ta tuleb sulle nõu andma ettevaatlikult ja oma sõnu valides, ta räägib asjadest sellistena nagu nad on.

Ta ei varja iialgi oma tõelisi tundeid, tema arvamused võivad teha haiget aga vähemalt võid sa kindel olla, et ta ei valeta.

Kommentaare ei ole