{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis eristavad täiskasvanud meest poisikesest.

1. Ta ei leia, et oma tunnete näitamine on nõrkus. Poistele korratakse juba maast-madalast, et nad ei tohi nutta. Neile dikteeritakse ette, ...

1. Ta ei leia, et oma tunnete näitamine on nõrkus.


Poistele korratakse juba maast-madalast, et nad ei tohi nutta. Neile dikteeritakse ette, kuidas nad peavad end tundma ja käituma. Neile tehakse selgeks, et oma tunnete näitamine on nõrkus.

Täiskasvanud mehed teavad, et mees võib olla tundlik, romantiline ja empaatiline ja selles pole midagi halba.

2. Ta ei astu teiste seatud piiridest üle.

Täiskasvanud mees on teadlik oma isiklikust ruumist ja oma kaaslase ning sõprade seatud piiridest. Ta mõistab, et nendest piiridest üle astudes oleks lugupidamatus teiste suhtes. Täiskasvanud mees ei hakka oma suhetes pisiasjade pärast tüli norima ega teisi inimesi manipuleerima.

3. Ta ei kritiseeri teisi nende välimuse pärast.

Täiskasvanud mees ei hakka teisi alandama. Nad võtavad inimesi sellistena, nagu nad on ja ei hakka välja tegema nende välimuse eripäradest.

4. Ta ei hoia probleemidest kõrvale.

See, kuidas inimesed probleeme oma elus lahendavad, räägib nende kohta nii mõndagi. Paljud jätavad oma probleemid järgmisele päevale oodates mingit imet.
Täiskasvanud mees aga teab, et parim hetk, et oma probleeme lahendada on praegu. Nad eelistavad leida lahendust nii ruttu, kui võimalik ja mitte liiga hilja.

5. Tal on normaalne suhe oma lähedastega.

Kui mehel on normaalne suhe oma vanematega (eriti just emaga), siis viitab see sellele, et ta teadvustab endale ja on tänulik kõige selle eest, mida ta vanemad tema heaks on teinud. Ta teab, et ühel või teisel moel võlgneb ta neile palju.

Teine külg on muidugi otsuste vastuvõtmisel, täiskasvanud mees suudab oma otsuseid ise ilam vanemate nõuanneteta vastu võtta.

Kommentaare ei ole