{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

foto : unsplash / Tim Zänkert      Vaatame lähemalt, milline...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 

 Vaatame lähemalt, milline on planeetide seis sellel nädalal ja milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne? 

 

Milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal? 

 

JÄÄR - kolmapäev, 1. mai

Kolmapäev on puhkepäev. Lisaks sellele siseneb aga Marss Jäära märki sellel päeval, tuues sellega Jääradele head õnne kaasa, kuna Marss on nende tähemärki valitsev planeet. Tegevuse ja ettevõtlikkuse planeet Marss annab Jääradele jõudu ja energiat juurde, mille abil oma plaanid ellu viia. Tõenäoliselt näitavad Jäärad järgmiste nädalate jooksul, milleks nad võimelised on. Kuidas ka ei ole - kolmapäeval on Jäära jaoks kõik võimalused avatud. 

 

SÕNN - teisipäev, 30. aprill

Veenus siseneb Sõnni märki, Veenus on aga Sõnni märki valitsev planeet. See aga tähendab, et väga hea periood on Sõnnide elus koos sellega algamas. Kõikide märkide järgi ei too Veenus Sõnni ellu ainult armastust, vaid ka suuremat rahaõnne. 

 

KAKSIKUD - kolmapäev, 1. mai

Kaksikute planeet Merkuur ei ole enam retrograadis. Merkuuri retrograad sai õnneks läbi 25. aprillil ja tänu sellele hakkavad Kaksikute asjad taas liikuma õiges suunas. Ent kolmapäeval siseneb Marss Kaksikute sõbramärki (Jäära märki), see aga on väga hea enne. Kolmapäevane päev peaks toomas kõikidele Kaksikutele ühel või teisel moel head õnne ja häid uudiseid kaasa. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse. 

 

 

 

VÄHK - laupäev, 4. mai

Laupäeval kaitsevad tervelt kaks taevakeha Vähi tähemärki. Kuu (Vähi märki valitsev taevakeha) ja Neptuun (unistused ja alateadvus) kingivad Vähi tähemärgi esindajatele ilusa päeva, täis õnne ja armastust. Seda enam, et Veenus Sõnni märgis peaks ära viima kõik tema mured. 

 

LÕVI - pühapäev, 5. mai

Marss (tegevus, otsused) ja Merkuur (suhted) ja Kuu (looming) kingivad pühapäeval Lõvile ilusa - võiks isegi öelda ideaalse - päeva. Lõvi tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga tore päev, täis häid üllatusi ning meeldejäävaid hetki. 

 

NEITSI - teisipäev, 30. aprill

Ehkki planeetide seis ei ole praegusel hetkel Neitsi jaoks kõige parem, toob teisipäevane päev talle head õnne kaasa. Vähemalt astroloogide sõnul. Veenus (armastus, raha) siseneb Sõnni märki, tuues sellega palju häid võimalusi ka Neitsi jaoks kaasa. Kuu on samuti Maamärgis sellel päeval (Kaljukits), see aga tähendab, et kõikide märkide järgi saab Neitsi teisipäeval ühe kaua oodatud hea uudise. 

 

 

 

KAALUD - reede, 3. mai

Sellest ajast, kui Veenus sisenes Sõnni märki, tunneb Kaalude esindaja ennast palju rahulikumalt. Reedel aga on Kuu Kalade märgis ja moodustab väga hea aspekti Veenusega (mis on ka Kaalude planeet). Tänu sellele on kindel, et reedesel päeval on midagi väga toredat Kaalude jaoks varuks. 

 

SKORPION - laupäev, 4. mai

Skorpioni elu ei ole kõige kergem sellest ajast, kui Päike siseneb Sõnni märki, jäädes seega vastasseisu Skorpioni märgiga. Ent eesolev laupäev toob kõikidele Skorpionitele natukene puhkust. Kuu on Veemärgis (Kalad) ning viib ära kõik Skorpioni mured ja pinged. Marss Jääras aga muudab Skorpionit julgemaks ja enesekindlamaks. Saturn tõotab aga Skorpionile ametialast edu ja kordaminekuid. 

 

AMBUR - teisipäev, 30. aprill

Väga raske on üldse öelda, millisel päeval Amburil veab rohkem, sest tundub, et talle toovad kõik päevad sellel nädalal head õnne kaasa. Ent kuna enamik planeet moodustab teisipäeval väga hea aspekti Amburi märki valitseva planeedi Jupiteriga, siis on kindel, et teisipäevasel päeval on midagi eriti toredat Amburite jaoks varuks. Marss-Kuu-Pluuto-Ceres toovad Amburile suuremat rahaõnne kaasa. 

 

KALJUKITS - teisipäev, 30. aprill

Kuu (viljakus, küllus) on Kaljukitse märgis sellel päeval, tuues talle sellega suuremat tegevusvabadust kaasa. Veenus siseneb aga Sõnni märki ja toob Kaljukitsele head õnne kaasa.

 

VEENUS - pühapäev, 5. mai

Uraan (Veevalaja  planeet) moodustab hea aspekti Saturniga (kohustused) ja Ceres'ga (meetod), tänu sellele on Veevalaid pühapäeval väga hea päev ees ootamas. Hea õnn ei jäta teda maha. 

 

KALAD - laupäev, 4. mai

Kuu on Kalade märgis nädalavahetuse, tuues sellega head õnne kõikidele Kaladele kaasa. Marss Jäära märgis moodustab hea aspekti Neptuuniga Kalades, see tähendab aga häid uudiseid ja unistuste täitumist.



>

Kommentaare ei ole