{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Kaalud

    Kuke aastal sündinud Kaaludega on lihtne ja hea suhelda. Nad on positiivse ellusuhtumisega ega viitsi veeta oma elu teis...

 


 

Kuke aastal sündinud Kaaludega on lihtne ja hea suhelda. Nad on positiivse ellusuhtumisega ega viitsi veeta oma elu teistega vaidlemise peale. Ta meeldib teistele, sest ta on hea ja rahulik inimene, kellel ei ole kalduvus teha mõtlematuid tegusid. Ta on viisakas, teiste vastu tähelepanelik. Kukk on särav ja rõõmsameelne, Kaalud aga meeldivad, Kuke aastal sündinud Kaalud on hästi harmoonilised. Selle märgi all sündinud inimene on laitmatu ja isegi ideaalne : ta on meeldiv ja elegantne. Ta on perfektsionist. Ta oskab hinnata seda, mis on ilus ega lõpeta enne, kui on saavutanud soovitud tulemuse. Ta tahab jätta endast head muljet teistele. Ta oskab suhelda erinevate inimestega.

Kuke aastal sündinud Kaalude esindaja on nii diplomaatiline inimene, kes saab kõikidega läbi. Ta on hea veenmisoskusega, tal on tugevad argumendid, ta on viisakas ja hea suhtleja. Temaga suhtlemine on tõeline rõõm, sest ta lihtsalt on juba kord nii meeldiv juba. Kuke aastal sündinud Kaalude esindaja on heatahtlik inimene. Talle meeldib suhelda, talle meeldib olla nähtaval, ta tahab olla kogu aeg teiste seas. Ta suhtub teistesse heatahtlikult. Ta on siiras inimene, kes leiab ruttu teistega ühise keele. Ta tahab aidata kõiki. Mõnikord on tal endal raske aga otsuseid vastu võtta. Kui ta peaks end halvasti tundma, tahab ta rääkida, et end paremini tunda. 

 

 

Kuke aastal sündinud Kaalude esindaja on tõeline sõber - ta on alati esimene, kes appi tuleb. Ta on rahumeelne, väldib vaidlusi ja tülitsemist nii palju, kui võimalik. Ta katsub ka teisi ära lepitada. Talle meeldib veeta oma aega lähedaste inimestega. Tema sõbrad võivad alati tema peale kindlad olla, ta tuleb alati appi, hoolimata olukorrast. Ent ka tema vajab teiste toetust ja häid sõnu, talle meeldib, kui teda kiidetakse. Ebaviisakat käitumist ta ei kannata ainult välja. Ta võib sellisel puhul tõsiselt solvuda ja lõpetada igasuguse suhtlemise mõneks ajaks. 

Ta on optimistlik ja rõõmsameelne inimene, kes ei ole võimeline käituma agressiivselt. Talle meeldivad sügavad jutuajamised, ta hoidub skandaalidest. Ta on natuke reserveeritud inimene, taktitundeline ja lahke. Ta on ka energiline, aktiivne ja hea suhtleja, kellele meeldib tähelepanu. Kuke aastal Kaalude esindaja kohaneb hästi muutustega ega kaota selget mõistust rasketel aegadel. Ta ei hakka kurvastama ega lase pead longu, katsub lihtsalt leida mõnda lahendust. Ta ei hakka teisi koormama oma probleemidega. Tal on väga hea enesekontroll, ta on inimene, kes jääb väärikaks igas olukorras. 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Kaalude esindaja on meeldiv inimene. Rõõmsameelne, haritud, tähelepanelik ja äratab usaldust. Ent ta ise ei kiirusta oma südame avamisega. Kuke aastal sündinud Kaalude esindaja on tagasihoidlik partner. Tal ei ole piisavalt enesekindlust, et avaldada tuliselt armastust. Tal on vaja selle jaoks palju aega enne, kui ta suudab end avada ja hakkab oma tundeid välja näitama. Temaga koos aga igav juba ei hakka. 

Pereinimesena pühendub ta täielikult oma perele. Ta toetab oma kaaslase otsuseid ja mõtteid. Ta teeb kõik, et ära hoida erimeelsusi ja lahkarvamusi. Ta on hooliv ja tähelepanelik oma partneri vastu ning armastab palju tegeleda oma lastega. Talle on hea oma probleemidest rääkida, sest tal on alati mõni hea nõu varuks ja ta on toetav ning mõistev.

 

 

 

Töö

Ta on võimeline tegema hiilgavat karjääri, kui ta suudaks üle saada oma tagasihoidlikkusest. Mõnikord on ta liiga viisakas ja diplomaatiline : tal on raske isegi öelda oma kolleegidele seda, kui nad on eksinud ühes või teises asjad. Ent ta on nii heatahtlik ja taktitundeline, et võidab kõikide usalduse. Teda köidab rohkem intellektuaalne, kui füüsiline töö. Ta sobiks erialadele, mis eeldavad suhtlemist. 

Ta on sihikindel ja järjepidev ning jõuab tänu sellele kõrgele kohale. Oma kolleegidega on tal head suhted. Ta hoiab eemale konfliktidest, ei katsu kedagi õigustada. Ta tahab lihtsalt teha oma tööd. Ta on kohusetundlik ja distsiplineeritud ning täidab oma töökohustusi eeskujulikult ja korralikult. Ta on suure kujutlusvõimega ent eelistab tegeleda konkreetsete asjadega, mitte ehitada õhulosse. Temast saaks hea avaliku elu tegelane. 

Kommentaare ei ole