{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige eraklikumad tähemärgid "All by myself"

    foto : unsplash / Anatol Lem   Kes ütles, et inimesed p...

 

 

foto : unsplash / Anatol Lem

 

Kes ütles, et inimesed peavad tingimata teistega koos olema? Kes ütles, et üksi olemine on midagi imelikku? Tegelikult on isegi vaja aeg-ajalt olla üksi, et laadida oma sotsiaalsed patareid täis. Mõned aga lausa otsivad võimalust üksi olla, nende jaoks on see lausa eluliselt vajalik. Väike vihje : selles nimekirjas ei leia sa ühtegi õhumärki, kes on sodiaagi kõige suuremad suhtlejad. Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja vajavad seltskonda enda ümber, tahavad olla teistega koos ja nautida ühiselt veedetud aega. Nad on sodiaagi kõige esktravertsemad ja fantastilisemad. Ja samuti need, kes ei mõista sugugi sodiaagi üksikuid hunte, keda juba kolm üritust ühel nädalal viivad emotsionaalselt täiesti välja. Siin on nimekiri nendest tähemärkidest, kes sinu peale kunagi ei solvu, kui sa viimasel minutil teatad, et sa ikkagi ei saa tulla. 

 

SÕNN vajab aega, et enda eest hoolitseda

 

 

"Sa puhkad või? Ma arvasin, et sa tahad sõpradega koos olla nädalavahetusel !". Ilmselt kuuleb Sõnn seda lauset oma elu jooksul sageli. Väga tihti. Sõnn saab oma patareid täis laadida ainult üksi ja omaette olles, tema jaoks on eluliselt tähtis, et ta saaks olla üksi ja nii tihti, kui võimalik. Ta on üks sodiaagi introvertsematest märkidest, selle tõttu ongi hea siinkohal meelde tuletada, et introvert ei ole tingimata tagasihoidlik ega kinnine inimene. Introvertsus on pigem see, kuidas inimene suudab oma energiat taastada. Sõnn ei ole ainult introvertsete meeskonnast vaid tema jaoks ei ole mingi probleem panna piirid paika. Kui ta on üksi, tunneb ta ennast hästi, laeb oma patareid täis ja tuleb jälle teiste juurde tagasi, niipea, kui ta ennast hästi tunneb. Peale seda, kui ta on 9-tundi maganud. Ja söönud korralikult kõhu täis. Ja hoolitsenud veel paar tundi enda eest.

 

NEITSI vajab aega, et pingeid maandada

Neitsi tunneb suuremat stressi, kui ükski teine sodiaagimärk. Ta on kogu aeg millegagi tegelemas ja vajab selle tõttu kaks korda rohkem puhkust, kui teised. Puhkama peab ta aga tingimata üksi. Neitsi tahab kogu aeg teisi aidata, lahendada kõik probleemid ära, planeerida ja organiseerida midagi. Üksi olemine aitab tal rahu leida ja keskenduda iseendale, oma soovidele ja vajadustele. Üksi olles saab ta ka hoolitseda oma toataimede eest ning koristada kodu, mis nagunii on kogu aeg eeskujulikult korras. Või siis saab ta üksi olles tegeleda oma huvialadega: käsitöö ja kunstiga. Neitsil on väga lai huvialade ring, mille jaoks ta vajab palju aega, et üksi olla. 


SKORPION vajab aega, et end emotsionaalselt täis laadida

 

 

Skorpion ei hoia teiste poole, vastupidi. Ta on kõige salapärasem sodiaagimärkidest. Tema isiklik päevik on täis vihjeid selle kohta, kui madad, alatud ja ebameeldivad inimesed on. Tal on teiste suhtes liiga kõrged ootused, sellepärast ongi ta pidanud nii tihti teistes pettuma. Ta on samuti üks tundlikematest tähemärkidest. Nii, nagu teisedki Veemärgid, on Skorpion väga vastuvõtlik kõiges, mis puudutab emotsioone - nii enda, kui teiste omi. Erinevalt Kaladest ja Vähist, vajab ta aga aega, et seedida kõike, mis temaga juhtub ja selle jaoks peab ta olema üksi. 


KALJUKITS vajab lihtsalt rahu

Pealiskaudsus ja pidev liikumine tema ümber mõjuvad Kaljukitsele ärritavalt. Talle meeldivad reeglid ja kindlad struktuurid. Mitte sagimine. Kaljukits väsib seltskonnas ruttu. Eriti sellises seltskonnas, kus ei kehti kirjutatud reeglid, kus igaüks teeb, mis tahab ja kus on lihtsalt liiga palju lärmi. Kaljukits on töökas ja vajab palju vaba aega (vaba aeg tähendab aega olla üksi), et oma järgmisi plaane paika panna. Ta on kõige iseseisvam ja sõltumatum, sellepärast ei vajagi ta teisi enda ümber. Ja lisaks kõigele on tal vaja aega, et olla üksi ja omaette. Ainult üksi olles tulevad tal suured ideed, ta muutub ambitsioonikamaks ja kriitilisemaks.



 

Kommentaare ei ole