{ads}

HIDE

Viimased

latest

Saage tuttavaks maailma vanima joogaõpetajaga, kes on 98-aastane!

Maailma vanima joogaõpetaja õnne saladused   Peaaegu saja aastane Tao Porchon-Lynch harrastab joogat sellest ajast pea...

Maailma vanima joogaõpetaja õnne saladused

 



Peaaegu saja aastane Tao Porchon-Lynch harrastab joogat sellest ajast peale, kui ta laps oli.

Tao Porchon-Lynch on Guinessi rekordite raamatus kirjas, kui maailma vanim joogaõpetaja. Ja see emeriit joogi ei kavatse veel niipea lõpetada ja ei mõtle pensionile jäämise peale.

"Eelmisel nädalal lõpetasin ma esimesena tantsuvõistlustel. Minu partner oli 70 aastat minust noorem. Ma tantsisin hommikust õhtuni kahe päeva jooksul ja andsin seejärel kaks joogatundi pühapäeva hommikul. Ma ei tundnud end väsinuna."

Selline energia paneb mõnedki meist unistama.

Siin on kolm tema õnne saladust.

 

 



1. Ära pööra liiga palju tähelepanu halbadele uudistele


Isegi, kui halbu uudiseid ei saa vältida, siis parem oleks, kui nendele liiga palju tähelepanu ei pöörata ja hakata parem tegelema muude asjadega.

"Kui sa pöörad liiga palju tähelepanu halbadele asjadele, ei suudagi sa sellest välja tulla. Isiklikult ei lase ma end kunagi katsumuste poolt maha murda."

Tao paneb alati asjad perspektiivi. Piisab, kui ta tuletab meelde sõdurite külmaverelisust, keda ta kohtas Teise Maailmasõja koleduste ajal, et oma väikestest muredest üle olla.

 

 



2. Ära mõista teiste üle kohut

Meil kõigil on kalduvus eelarvamustele.

"Ära vaata teisi ülevalt alla, ära põlga neid. Kui ma olin väike, ütles mulle mu onu ühe talumehe kohta: "Ta võib-olla ei oska lugeda aga ta teab palju rohkem, kui sina põllupidamise kohta. Ära kunagi unusta seda, mida sa teistelt õppida võid."

3. Alusta iga päeva rõõmuga.

Pika elu jaoks on vaja olla õnnelik.

"Ärge unistage ärgata naeratusega huultel."

Ava end maailmale, ole positiivne, unusta negatiivsus.


Kommentaare ei ole