{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui üks neist kolmest asjast aset leiab uue inimesega kohtumise ajal, oled sa tõenäoliselt teda eelmises elus kohanud.

U sutakse, et hing on surematu. Ja et hing võib rännata ajas ja ruumis. Isegi, kui inimesed ei suuda mäletada seda, kes nad eelmises elus ol...

Usutakse, et hing on surematu. Ja et hing võib rännata ajas ja ruumis. Isegi, kui inimesed ei suuda mäletada seda, kes nad eelmises elus olid ja mida nad läbi elasid, võib hing seda mäletada ja talletada seda alateadvuses.

Enamik inimesi ei mäleta oma eelmist elu ent on olemas erandeid, nendeks on tihti lapsed, kes võivad kirjeldada täpselt maju ja kohti, olgugi, et nad polnud kunagi seal käinud.

Isegi, kui mineviku sündmused on peidetud alateadvusse, võib mõnedes kohtades või olukordades tekkida tundmus, nagu sa oleksid juba seal olnud või seda olukorda läbi elanud.

Kui alljärgnevad kolm asja leiavad aset uue kohtumise ajal, võib see olla märgiks, et sa oled seda inimest kunagi eelnevas elus tundnud.

KOHE ASET LEIDEV ÜKSMEEL JA MÕISTMINE VÕI SIIS ARUSAAMATU VASTUMEEL

See võib olla üsna segadusse ajav tundmus, sest sa ju ei tunne tegelikult seda inimest. Aga korraga tekib mingi tugev tunnetus teis kahe vahel. See võib olla märgiks, et see inimene oli sulle kunagi väga lähedane. Võib-olla oli tegemist mõne pereliikme, sõbra või armsamaga.

Kui sa aga tunned end järsku kurva või vihasena, võib see olla märgiks, et tema hing on sinu hinge haavanud mingil moel ja see uus kohtumine peaks sulle tagasi tooma rahu.

TELEPAATIA

See samuti võib olla segadusse ajav, telepaatia ei ole ainult mõtetega seotud. See võib tähendada lihtsalt, et sa tahad midagi öelda ja teine inimene ütleb sama asja täpselt samal ajal. Või siis, et sa mõtled tema peale ja saad temalt korraga just sel hetkel sõnumi.

Seda sidet on raske loogiliselt seletada aga seda ei tohiks ka niisama jätta. Sinu hing tunneb end rahulikult ja turvaliselt teise juuresolekul, sest tõenäoliselt olete te jaganud intiimseid mälestusi ja teineteist eelmises elus tundnud.

SA NÄED SEDA TEMA SILMIST

Ta silmad oleksid nagu hüpnotiseerivad ja tunduvad sulle nii tuttavad, nagu oleksid sa seda pilku juba tuhandeid kordi näinud. Öeldakse, et silmad on hinge peegliks. Silma vikerkestal on ainulaadsed tunnusjooned ja sellepärast kohtudes kellegagi, keda sa oled tundnud, tead sa, et sa oled teda juba kohanud.

Kuidas on sinuga? Oled sa midagi sellist läbi kogenud? 

Kui sa tunned, et sul on olnud eelmine elu, pead sa ka olema valmis selleks, et karma sind veel eelmiste elu võlgasid maksma paneb, sest kui sa usud, et su ellu lihtsalt juhuslikult head ja halvad asjad juhtuvad, siis sa eksid.




Kommentaare ei ole