{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: kes on sinu ideaalne partner?

Veevalaja, sa oled õhumärk Veevalaja tüdineb ruttu. Ta vajab intellektuaalset ja vaimset stimulatsiooni. Nad vajavad kedagi, kes suudab nend...

Veevalaja, sa oled õhumärk


Veevalaja tüdineb ruttu. Ta vajab intellektuaalset ja vaimset stimulatsiooni. Nad vajavad kedagi, kes suudab nende vaimu teritada, nendes huvi äratada ja nendega filosofeerida. Parimad kaaslased selleks on Kaksikud ja Kaalud.

Kalad, sa oled veemärk

Kaladel on loominguline ja õrn hing. Nad on kirglikud, intuitiivsed, head suhtlejad. Nad vajavad suhtes vaimset ja emotsionaalset sügavat ühendust. Parimad kaaslased temale on Vähk ja Skorpion.

Jäär, sa oled tulemärk

Jäär on tulise hingega. Nad võtavad elu sarvedega. Nad armastavad väljakutseid. Nad vajavad kedagi, kes jagab nendega ühist kirge. Parimad partnerid tema jaoks on Ambur ja Lõvi.

Sõnn, sa oled maamärk

Sõnn on usaldusväärne ja tasakaalukas. Sõnnid on pragmaatilised ja praktilised. Nad lõpetavad alati selle, millega nad on alustanud. Sõnn vajab rasket tööd ja ühte usaldusväärset ja tõsist partnerit. Parimad partnerid tema jaoks on Neitsi ja Kaljukits.

Kaksikud, sa oled õhumärk

Kaksikud on ette ennustamatud ja keerulised. Nad võivad olla samaaegselt karismaatilised ja säravad ning tõsised ja närvilised. Suhtes vajavad nad kirge ja erutust. Ideaalsed partnerid on Kaalud ja Veevalaja.

Vähk, sa oled veemärk

Vähid on sügava sisemise eluga, keda on raske mõista. Nad on emotsionaalsed. Nad vajavad enda kõrvale kedagi, kes neile sarnaneb. Parimad kaaslased nende jaos on Skorpion, Kalad ja mõnikord ka teine Vähk.

Lõvi, sa oled tulemärk

Lõvi on karja juht. Lõvi armastab olla tähelepanu keskmes. Nad vajavad enda kõrvale ambitsioonikat kaaslast, nagu Jäär või Ambur.

Neitsi, sa oled maamärk

Neitsi on suur mõtleja ja töötegija. Neitsi pöörab tähelepanu väikestele asjadele ja on truu elukaaslane. Ta vajab enda kõrvale praktilise meelega realisti, nagu Sõnn või Kaljukits.

Kaalud, sa oled õhumärk

Kaalud on rahumeelsed. Nad ei talu üksi olemist. Nad armastavad pikki ja sügavaid vestlusi. Nad vajavad rahumeelset inimest oma kõrvale, kes ei hakka tühjade asjade pärast tülitsema. Kaksikud ja Veevalaja on ideaalsed selleks.

Skorpion, sa oled veemärk

Skorpion on rahulik ja keskendunud. Nad oskavad väga hästi saladust hoida. Neil on raskusi oma tunnete väljendamisega ja vajavad enda kõrvale kedagi, nagu Vähk ja Kalad, ausat ja intelligentset partnerit.

Ambur, sa oled tulemärk

Ambur armastab vabadust ja ruumi. Ta armastab reisida kogu maailmas. Ta vajab enda kõrvale kedagi, kes teda lõbustaks. Jäär ja Lõvi sobivad selleks ideaalselt.

Kaljukits, sa oled maamärk

Kaljukitsed on need, kes kõige rohkem tööd teevad. Nad on tõsised, distsiplineeritud ja võrreldamatu tööeetikaga. Nad vajavad enda kõrvale tundlikku, ausat ja neid endid tasakaalustada suutvat parnterit. Sõnn ja Neitsi sobivad selleks hästi.

Kommentaare ei ole