{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära mine tema juurde tagasi, ta ei vääri sind

S a katsud tugev olla ja teistele mitte midagi välja näidata. Aga kui sa õhtul koju jõuad, tunned sa end nii üksi ja ei suuda tema peale mit...

Sa katsud tugev olla ja teistele mitte midagi välja näidata. Aga kui sa õhtul koju jõuad, tunned sa end nii üksi ja ei suuda tema peale mitte mõelda. Su hing on haige ja sa ju hoolid. Sa ei suuda mõista, miks see just sinuga juhtuma pidi.

Su südames on tühjus ja sa tahaksid midagi teha, et oma valu leevendada. Sa võtad ma telefoni ja kirjutad tundide kaupa sõnumeid, mida sa seejärel kustutad. Tühjusetunne ja valu lähevad aina hullemaks.

See pole enam see mees, kellesse sa armusid aga ometi sa ju tundsid teda. Miks ometi kõik muutus teie vahel? Miks ta sinu vastu nii külm ja eemalolev korraga on?

Sa vaatad tema pilte ja nutad. Sa tahaksid nii väga, et ta tagasi tuleks. Et kõik oleks jälle nii, nagu varem.

Sa tahaksid, et ta mõistaks ometi, kui palju ta sulle haiget tegi. Ent ta ei tee seda. Ta ei taha süüd enda peale võtta ja süüdistab pigem sind. Sina aga pole midagi teinud, probleem ei saanud alguse mitte sinust, vaid temast endast. Aga ta ei mõista seda kunagi. Ta on liiga kangekaelne selleks, et tunnistada oma süüd ja liiga uhke, et vabandada.

Sellised mehed ei vääri sind.

Ometi meeldis ta sulle, ta oli sinu vastu õrn ja hea. Ta oli alati olnud selline, tähelepanelik sinu vastu, kuni korraga ühel heal päeval sai kõik läbi.

Sa proovisid kõike parandada teie vahel, sa võtsid isegi süü enda peale ent teda  see ei huvitanud. Ta ei teinud ainsatki pingutust. Ja ei näidanud enam sinu vastu huvi üles.

Sina aga mõtled headele aegadele, mis te koos veetsite. Kui ta praegu tagasi tuleks, annaksid sa talle andeks kõik. Sa ei soovikski muud kui, et ta ainult sinu juurde tagasi tuleks.

Ent kui ta ka peaks tulema, siis oleks see vaid selleks, et ühel heal päeval taas minema minna.Et sulle taas haiget teha.

Aga see ju ei loe, isegi see ei loe, et sa talle ütlesid, et sa teda enam näha ei taha. Südame põhjas ei suuda sa ilma temata elada. Sa ei oska lihtsalt. Ta tähendas sulle ju nii palju.

Ent sa pead. Sest see suhe võib muutuda muidu ohtlikuks. Sa ei tohi enam tagasi vaadata. Sa ju tead, et sa väärid kedagi paremat.

Ära mine tema juurde tagasi. Sa pead olema julge, sest sa väärid õnne, mida tulevikul sulle varuks on.

Lase tal minna.

Ta ei vääri sind.

Ära mine tema juurde tagasi.

Kommentaare ei ole