{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on sinu horoskoobi suurim pahe? Laome patud lagedale! :)

M itte keegi pole patuta, eriti tänapäeval, kus kiusatusi on iga nuka peal. Tihti on aga see meie tähemärk, mis meid alateadvuslikult juhib ...

Mitte keegi pole patuta, eriti tänapäeval, kus kiusatusi on iga nuka peal.

Tihti on aga see meie tähemärk, mis meid alateadvuslikult juhib igapäevases elus, muutes patu lõpuks harjumuseks.

Ambur - Truudusetus

Ambur on tihti kõige salakavalam meelitaja. Intiimsel suhtel on Amburi jaoks palju naudingut ent see tähendab ka seda, et pika perioodi ajal tuleb Amburil ette raskusi suhte hoidmisega, sest ta tahab seda naudingut kogeda erinevate inimestega. Isegi oma kaaslase kõrvalt vaatab ta teisi ilma seda varjamata.

Kalad - Laiskus

Kui Kalade tähtkujus sündinud võiks midagi siin maailmas muuta, siis muudaks ta end kassiks. Ta armastab elu nautida ja magada palju. Ta armastab unistada, tal on tihti pea pilvedes ja elumuredest eemal. Tema elus käib kõik aeglaselt. Milleks kiirustada?

Kaksikud - Ebaausus

Kaksikud on tuntud oma kahepoolse loomuse poolest. Võib-olla sellepärast hakkab ta vassima alati, kui peab tõtt ütlema. Millegipärast meeldib talle valetada nii suurtes, kui väikestes asjades, nii olulistes, kui ebaolulistes asjades. Eriti, kui tegemist on asjadega, mis tema isikut ei väärtusta.

Veevalaja - Ainuvalitseja maa peal.

Veevalaja usub, et nad on teistest erinevad ja paremad, sest neid on loodud sellisteks. universumi poolt. Veevalajale meeldib teistele kuulutada, et ta on palju targem, kui ükskõik kes.

Veevalaja tahab jagada teistega oma suuri ja põhjatuid teadmisi, pakkuda teistele abi uute ideede saamiseks - ta tunneb end seeläbi tähtsa ja olulisena. Ja ta usub ise ka kaljukindlalt, et ilma temata ei suudaks teised pooltki nii palju. Kahjuks on reaalsus aga teine.

Vähk - Teise jumaldamine

Kui Vähk kedagi armastab, siis teeb ta seda kogu oma südame ja hingega ja tunneb oma kohuseks olevat seda inimest niipalju kummardada, kui keegi teine seda varem teinud ei ole. Vähk teeb kõik oma armastatu jaoks, ta täidab viimase väiksemadki soovid.

Vähi jaoks ei ole see patt. Aga tegelikult ei mõtle ta sellele, et ta on andnud oma elu kellelegi, kes igal hetkel võib selle elu tuhandeks killuks purustada ilma ainsagi kõhkluseta. Vaata ette, keda sa niimoodi jumaldad.

Kaljukits - Ahnus

Kaljukits oma töökoha ust enda selja taga kerge südamega kinni ei pane. Ja selleks on väga hea põhjus. Kaljukits on konkurentsivõimeline võistleja ja teeb kõik, mis tema võimuses, et olla see, kes teenib kõige kõrgemat palka oma töö juures.

Ta ei vaja raha kulutamiseks, vaid oma edu demonstreerimiseks iga kord, kui avaneb võimalus oma võitudest rääkida. Ahnus tõukab teda tegema asju, mida teised peavad võimatuks.

Lõvi - Uhkus

Lõvi uhkus on peaaegu nartsissistlik ja on seega üks egoistlikumaid persoone isiklike suhete pinnal.

Lõvi on tihti ülbe ja ennast täis sellisel määral, et isegi ta lähedased temast midagi teada ei taha.

Sõnn - Aplus

Sõnni võiks ka kirjeldada, kui teatud tüüpi nartsissistlikku inimest. Talle meeldib teha ainult neid asju, millest tal endal ka aja jooksul kasu võib olla.

On selleks siis hea toit, suhted või mõni uus kallis mänguasi, Sõnni aplusel pole piire.

Neitsi - Pikk viha

Kui Neitsi solvub, siis ei andesta ta mitte kunagi. Kui Neitsit petetakse, siis petab ka tema. Sama kehtib ka ta suhtes.

Skorpion - Iha

Skorpioni patt on tema suur iha. See tuleb tema äärmiselt intiimsetest suhetest teiste  inimestega. Ta suudab teisi ära nõiduda oma sõnadega.

Ent Skorpion ei mõtle, et ta ei leia armastust kõikide juurest. Enamikul ajast on tal probleeme oma lähedastega oma kohusetunde puudumise tõttu.

Kaalud - Edevus

Kaalusid ei huvita mitte miski niipalju, kui nende endi ilu. Niikaua, kui ta saab peeglisse vaadata ja imetleda oma ilusat näolappi, teevad nad kõik, mis vaja, et eluga edasi minna.

Kaalud võivad veeta tunde peegli ees ennast imetledes, samal ajal unustades töötada oma sisemise ilu kallal. Ehkki, harmoonia on see, mis toob edu, kas pole?

Jäär - Kalduvus minna üle laipade

Jäär on äärmiselt ettearvamatu ja täis pulbitsevat raevu. Kui sa peaksid sattuma vastamisi vihase Jääraga, siis on sul vähe võimalusi, et ellu jääda. Jäär on intensiivne ja spontaanne.

Tema spontaansus tekitabki talle probleeme. Ole Jääraga ettevaatlik, sest tal on ükskõik, kellest ta üle tormab, eriti, kui viha tema üle võimust võtab.


Kommentaare ei ole