{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oled empaatiline inimene?

E mpaatiline inimene on teiste inimeste energiast mõjutatud, tal on kaasa sündinud anne teisi mõista ja tunda. Tema elu on alateadvuslikult ...

Empaatiline inimene on teiste inimeste energiast mõjutatud, tal on kaasa sündinud anne teisi mõista ja tunda. Tema elu on alateadvuslikult juhitud teiste inimeste soovidest, mõtetest ja tujudest.

Empaatiline inimene pole ainult tundlik ja ei piirud üksnes emotsioonidega. Empaatilised inimesed võivad tunda füüsilisi tundeid ja spirituaalseid impulsse, samal ajal endale teadvustades teiste inimeste motivatsioone ja kavatsusi. Inimene kas on empaatiline või ta seda ei ole.

Empaatia ei ole iseloomujoon, mida saab õppida. Empaatiline inimene on alati avatud, selleks et teiste inimeste tundeid ja energiat lahata, sest empaatiline inimene oskab tunda teise inimese emotsioone. Empaatiline inimene tunneb sellepärast tihti kroonilist väsimust, ülitundlikkust keskkonna suhtes või siis seletamatut valu. Empaatiline inimene läheb läbi elu kandes enda seljas teiste inimeste valu ja emotsioone.

Empaatiline inimene on tundlik filmide, videode, ajakirjade ja telesaadete suhtes.

Vägivald ja emotsionaalsed draamad, mida šokeerivad stseenid või pildid kajastada võivad, laste, täiskasvanute ja loomade halb kohtlemine panevad empaatilise inimese nutma. Sellistel hetkedel võib ta jääda füüsiliselt haigeks või hoida pisaraid tagasi.

Millised jooned iseloomustavad empaatilist inimest? 

1. Teadmine.

Empaatiline inimene mõistab ilma, et talle seletama peaks. See on teadmine, mis läheb üle intuitsiooni ja instinkti. Mida rohkem nad teisi kuulavad, seda rohkem ja paremini nad teisi mõistavad.

2. Avalikus kohas viibimine mõjub neile rusuvalt.

Kaubanduskeskused, staadionid ja teised kohad, kus viibib palju inimesi koos, võib panna empaatilise inimese end halvasti tundma.

3. Teise emotsioonide tundmine ja neid ise läbi elamine.

See on empaatiliste inimeste tunnusjoon. Ta võib teiste inimeste muresid võtta enda südamesse ja neid ise läbi elada, nagu iseenda omi.

4. Televiisorist vägivalla, julmuse ja tragöödia vaatamine on võimatu, see võib viia kuni elleni, et empaatiline inimene lõpetab telesaadete ja ajakirjade lugemise.

5. Empaatiline inimene teab, kui keegi ei räägi tõtt. Empaatiline inimene teab täpselt, kui mõni lähedane talle valetab või ütleb midagi muud, kui ta mõtleb.

6. Seedeprobleemid ja alaselja valud.

Päikesepõimik asub naba kohal ja on tuntud, kui emotsioonide kojana. See on see koht, kus empaatiline inimene tunneb ja elab läbi teiste inimeste probleeme, see võib nõrgestada seda tsooni ja tekitada maohaavandeid. Sellest võivad omakorda areneda seljaprobleemid.

7. Empaatiline inimene otsib rõhutuid.

Empaatiliel inimesel jätkub kaastunnet ja tähelepanu kõikide rõhutute vastu .

8. Teised tunnevad teda ja usaldavad talle kõik oma mured.

Empaatilise inimese probleem ongi see, et teised talle kõik oma probleemid usaldavad ja tema õlgadele panevad.

9. Pidev väsimus.

Empaatilised inimesed tunnevad kroonilist väsimust ja isegi piisav magamine ei anna talle vajalikku energiat tagasi.

10. Sõltuvus.

Empaatilisel inimesel võib tekkida sõltuvus mõnest ainest: alkohol, uimastid, seks - need on ainult mõned vahendid, et blokeerida teiste emotsioone. See toimib enesekaitsena, et end peita.

12. Empaatiline inimene armastab loodust ja loomi. Talle on eluliselt vajalik olla üksi, käia looduses ja ümbritseda end loomadega.

13. Vajadus üksiolemise järele.

Empaatilisel inimesel on vaja aega üksi olemiseks, et taas rahu oma südames tunda.

14. Empaatiline inimene võitleb tõe ja õigluse nimel.

15. Otsib pidevalt vastuseid ja uusi teadmisi.

Empaatilisele inimesele valmistab suurt pettumust see, kui tal on palju küsimusi , millele ta vastuseid ei leia.

16. Ta ei armasta segadust.

See blokeerib ta energiavoolu.

17. Armastab unistada.

Empaatiline inimene võib vaadata tundide kaupa tühjusesse ja unistada õnnelikust maailmast.

18. Kalduvus kaalus juurde võtta.

Ãœlekaal on tihti empaatilise inimese probleemiks, tegelikult kaitseb see teda negatiivsete energiate eest.

19. Ei armasta egoiste.

Empaatiline inimene on üldjuhul tolerantne aga ta ei talu egoiste ja natsisslikke inimesi, kes keelduvad nägemast teiste inimeste tundeid ja arvestamast teiste inimeste vaatenurgaga.

20. Empaatiline inimene ei lähe vanakraamiturule ega antikvariaati.

Kõik see, mis võib edasi kanda teiste inimeste energiat, hirmutab teda. Ta eelistab endale osta uue auto ja uue maja, kus puudub vanade omanike energia.

21. Võib tunda end halvasti liha süües.

Liha söömise ajal, isegi kui talle maitseb liha maitse, võib ta tunnetada looma valu või energiat.

22. Võib tunduda tagasihoidlik, masenduses, eemalolev. Empaatiline inimene ei suuda teha head nägu, kui ta end halvasti tunneb. Ta ei suuda naeratada, kui ta süda nutab.




Kommentaare ei ole