{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ankrus olemine - suurepärane meetod neile, kes liiga palju mõtlevad

Hoiatus: see meetod võib muuta paljusid asju sinu elus! Kellele see mõeldud on?  See on meetod nendele, kes mõtlevad liiga palju. Nendele, k...

Hoiatus: see meetod võib muuta paljusid asju sinu elus!


Kellele see mõeldud on? 

See on meetod nendele, kes mõtlevad liiga palju.

Nendele, kes tunnevad, et nad ei suuda enam keskenduda, kellel on probleeme tähelepanu häiretega, kes ei suuda end enam käsile võtta, kes on kaotanud elu vastu huvi. Kes otsivad elu mõtet ja põhjust elamiseks.

Tegelikult on see meetod vajalik kõigile.

Aga mis on ankrus olemine?

Olla ankrus, see tähendab olla maaga ühenduses. See tähendab tunda ennast seotuna. Tunda seda sügavat ühendust, mis on olemas meie ja maa vahel ja leppida käesoleva hetkega.

Ankrus olemine tähendab teadvuse välja võtmist oma peast ja selle panemist kehasse. See tähendab väljumist unistuste, mõtete, kujutlusliku, vaimse maailmast ja tulla tagasi maisesse, tõelisesse, kehalisse, materiaalsesse maailma.  See tähendab tunda end täielikult siin kohal praeguses hetkes füüsilises maailmas.

Mille jaoks see hea on? 

Ankrus olemisel on mitmeid plusse: see aitab inimesel hoida jalgu maa peal, see aitab arendada kindlustunnet, see aitab end positiivsena tunda, see aitab energiat taastada, kui inimene väsinud on, uuesti planeedi ja oma kehaga ühendust leida, see võimaldab puhata ja olla rahulik stressi situatsioonis.

Enne igat vaimset harjutust on vajalik olla tugevalt ankrus, et mitte kaotada reaalsusetunnet ja et suuta lõpuks tagasi tulla normaalse teadvuse ja igapäevase elu juurde.

Ankrus olemine soodustab füüsiliste võimete paremat arengut. Vastupidiselt üldisele arvamisele ankrus olemine võib luua palju tugevamaid suhteid vaimses valdkonnas ja tagada parema intuitsiooni ja vaimse rahu.

Ankrus olemine tagab füüsilise, energilise ja emotsionaalse heaolu.

Füüsilisel plaanil soodustab ankrus olemine head tervist. Ankrus olemine võimaldab teadvustada oma keha ja pöörata talle rohkem huvi ja tähelepanu.

Emotsionaalsel plaanil võimaldab ankrus olemine vabaneda kõigist negatiivsetest emotsioonidest ja närvipingetest (mustad mõtted, ängistus, masendus, depressioon, stress). Ankrus olek võimaldab end kontrollima õppida, omandada selgeid ideid ja taastada enesekindlust.

Kuidas seda teha? 

Jalutades looduses, kõndides paljaste jalgadega rohul, kasta jalgu jõe- või merevette, kallistada ja puudutada puutüve, pista oma jalad mulda või matta liiva alla, töötada aias, tantsida väljas, teha sporti looduses.

Või siis tuleb appi meditatsioon, muusika, tants, jooga, Taï-chi ja igasugune kehahooldus, nagu massaaz, ajurveeda...

Kristallid:

on kristalle, mis soodustavad ankrus olemist:

- punane jaspis, karneool, ahhaat, smaragd, mäekristall, suitsukvarts

- must turmaliin, mis neutraliseerib kõik negatiivse

- ja lisaks sellele kõik punased kivid.

Sa võid:

- kanda kivi ehtena või taskus; hoida mõni hetk oma käes. Sa võid oma kiviga rääkida mõttes paludes tal sind aidata.

- kivi peale istuda.

Visualiseerimiseks:

Istu mugavalt, jalad kindlalt maas ja selg sirge, hinga sügavalt välja tühjendades kopse niikaua , kui võimalik läbi poolavatud suu.

Seejärel katsu hingata läbi alakeha, hingates läbi nina sisse 5 sekund jooksul lastes õhku kõhtu tungida, ja hinga siis läbi poolavatud suu välja kontrollides õhu väljavoolu läbi suu.

Sulge silmad ja kujuta endale ette, kuidas juured sinu jalgadest välja tungivad ja maha juurduvad.

Need juured seovad sind tugevalt maaga.

Jätka hingamist ja kujutle ette juuri maa sisemusse tungimas ja aina tugevamaks muutumas.

Iga sisse hingamise jooksul visualiseeri maa energiat, mis sinuni tõuseb.

See energia tuleb maa seest, tungib sinu juurtesse, tõuseb sinu jalgadesse ja jõuab sinu sisse.

Iga väljahingamise jooksul, sinu juured tungivad kaugemale ja sügavamale maa sisemusse.

Need juured hakkavad aina rohkem ja rohkem ruumi võtma, nad neelavad terve linna, terve maakonna, terve riigi.

Need juured tungivad üle kogu maakera kuni tuumani. Sa oled nüüd põhjalikult maaga liidetud. Tugev ja võimas maatuuma energia tõuseb kuni sinu jalgadeni, sealt edasi südamesse ja jõuab kuni iga sinu väiksemasse rakuni. See toidab sind ja annab sulle enesekindlust, võimu, jõudu ja meelerahu.

Sa oled ankrus, tugevalt ankrus maaga ja sa võid öelda mõne soovi:

Näiteks: "Ma olen siin omal kohal, ma tunnen end kindlalt ja rahulikult."

Ava silmad ja tunne seda uut energiat, mis sinus ringleb. See harjutus ei ole ainult lihtne visualiseerimine, mida rohkem sa seda teed, seda suuremad on tulemused.

Kommentaare ei ole