{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas armastada Kaksikute tähtkujus sündinud inimest

K aksikud armastavad rõõmu, lõbutemist ja naeru.  Kuna Kaksikud on õhumärk, on neil kalduvus kergemeelsusele, nad otsivad elu mõtet väikeste...

Kaksikud armastavad rõõmu, lõbutemist ja naeru. 


Kuna Kaksikud on õhumärk, on neil kalduvus kergemeelsusele, nad otsivad elu mõtet väikestest asjadest. Kui sa teda armastada tahad, pead sa armuma tema loomusesse, mis liblikale sarnaneb. Temaga on kerge ja lihtne suhelda. Sellest hoolimata, tal on kõrge enesehinnang ja üks tema kiiretest pilkudest, mille ta sulle heidab, õpetab sulle ruttu, kuidas sa temaga ümber käima pead.

1. Rahusta teda.

Kaksikute tähemärgi all sündinud inimene võib ruttu muutuda närviliseks, otsustamatuks ja hakata kõiges kahtlema. Ta vajab, et keegi teda rahustaks. Tuleta talle aeg-ajalt meelde, et sa oled tema jaoks olemas ükskõik, mis ka ei juhtu ja et sa teda armastad. Oma loomult ei ole ta kartlik aga ta ei ole kindel sinu armastuses ja vajab, et sa tema kahlusi hajutaksid.

Et oma närvilisust varjata, võib ta öelda midagi solvavat ja haiget tegevat, uskudes, et sa võtad seda kergelt ja unustad otsekohe. Alles hiljem saab ta aru, mida ta õieti öelnud oli. Kui sa suudad neist asjadest üle olla, siis mõistad sa, et ta tegelikult ei mõtle seda, mida ta ütleb.

2. Omapärasus.

Kaksikutest mehed ja naised on väga loomingulised ja armastavad teha asju, mida keegi veel teinud ei ole või mida teised tavaliselt ei tee.

Temaga võid sa mängu panna kõiksugused fantaasiamängud ja uued ideed, mis iganes sul ka pähe tulevad.

Ta pole päris materialist, kallid kingitused ei tee talle niipalju head meelt, kui need kingid, kuhu sa oled pannud oma südame ja hinge. Osta talle neid asju, mis talle midagi tähendada võib ja ta armastab sind igavesti.

3. Näe väikest last, kes tema hingepõhjas elab.

Nad on oma loomult mängulised ja võib-olla just sellepärast sa armusid temasse. Kaksikud ei armasta elu liiga tõsiselt võtta, sellepärast ela temaga hetk-hetke haaval.

Kaksik teab, millal on aeg tõsiste asjade jaoks ja kui mitte, siis anna talle lihtsalt seda mõista, kui see aeg kätte tuleb.

4. Räägi temaga.

Kaksik ei suuda hoida asju oma südames. Ta armastab rääkida kõigest, mis tal pähe tuleb. Ja oma kaaslaseks soovib ta kedagi, kellega ta saab võrdsena suhelda, kes teda kuulata oskab ja kaasa räägib.

Ta ootab oma kaalsaselt, et see teda kuulaks, ilma kohut mõistmata. Ja kes talle väärtuslikku nõu oskab anda.

Kõige parem viis hoida tema armastust alal on hoolitseda selle eest, et teie vahel oleks hea omavaheline suhtlemine.






Kommentaare ei ole