{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 põhjust, miks Skorpionid on horoskoobi parimad armastajad

Kui sa ette piisavalt ei vaata, siis võib su Skorpion su oma armuleegiga ära põletada, sest tema kirg on mõõtmatu. Skorpion on teinekord lii...

Kui sa ette piisavalt ei vaata, siis võib su Skorpion su oma armuleegiga ära põletada, sest tema kirg on mõõtmatu. Skorpion on teinekord liiga kangekaelne aga see ei muuda fakti, et ta võiks olla
horoskoobi parim armastaja.

1. Ta on kirglik armastaja.

Sest Skorpionid ei oska armastada leigelt, platooniliselt, jahedalt, kauge vahemaa tagant. Skorpioni armastus on nagu elav tuli, mis sind endasse tõmbab ja kus sa tunned tema tulisust, kirge, sügavust, põhjatust nii emotsionaalselt, kui füüsiliselt.

2. Ta on hea suhtleja.

Skorpioneid tõmbavad samasugused inimesed, nagu nad ise seda on - andekad ja intelligentsed. Lühikesed ja sisutud jutuajamised pole nende moodi. Tema sügav huvi nende vastu, keda ta armastab ja hindab, muudabki ta suurepäraseks armastajaks, sest ta tahab kõike sinust teada saada. Ta esitab sulle tuhat küsimust, ta testib su tarkust, ta huvitub su huvialadest, mõtteviisist, tegevustest.

3. Ta on julge ja tugev.

Skorpionid ei jäta hirmu pärast oma elu elamata. Isegi, kui ta peaks hirmu tundma, kasutab ta seda ära ülesehitavalt, end motiveerides. Paljud imetlevad tema julgust. Ta ei sõltu teistest. Kui nad tahavad, et midagi tehtud saaks, siis teevad nad seda ise. Nad näevad väljakutseid ja takistusi aga see ei takista neid nende eesmärke ellu viimast.

4. Salapärane ja kättesaamatu.

Sa pead arvestama, et temaga koos läheb enne natuke aega, enne kui ta sind usaldama hakkab ja sulle endast rääkima hakkab.
Paljud inimesed peavad Skorpione salapärasteks ja uhketeks, tegelikult on asi hoopis selles, et Skorpionitel ei ole kommet endast kõike kõigile rääkida.

5. Ta on hea kaaslane.

Kui Skorpion sind armastab, siis seisab ta sinu eest kuni surmani. Sa oled võitnud ta südame, ta ustavuse ja tema tingimusteta armastuse. Kui Skorpion sind juba valis, siis sellepärast, et ta sinus ideaali nägi. Ja sa peaksid olema õnnelik. Skorpion ei usalda kergelt teisi.

6. Tal on sügavad tunded.

Skorpion hoiab oma tundeid kuni viimase võimaluseni varjul. Kuna ta on veemärk, siis ta tunded on väga sügavad ja nad varjavad tihti neid. Aga sellest hoolimata on ta suurepärane armastaja, kes näitab oma tundeid ainult väljavalitule ja seda omasel moel leides sinuga hingelise kontakti.

7. Ta on väga valiv oma kaaslase valikul.

Skorpionil on kõrged ootused ja nad ei vali enda kõrvale ükskõik keda. Neil on oma kaaslase valikul kõrged ootused, sellepärast, kui ta on sind valinud, pead sa tema silmis tõesti täiuslik olema. Skorpionitel on kõrge enesehinnang ja nad võivad tunduda natuke egoistid aga seda sellepärast, et nad tunnevad oma väärtust.

8. Ta on iseseisev.

Sul ei ole vaja muretseda, et ta sinust sõltuks või oleks liiga pealetükkiv. Skorpion armastab ise asju teha. Ta on siiani ise hakkama saanud ja saab seda ka edaspidi. Nad on ise oma parimad sõbrad.




Kommentaare ei ole