{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 asja, mida sa teadma pead, kui su sõber on sündinud Neitsi tähtkujus

N eitsi võib olla kõikide tähemärkide parim sõber. Kui sul on õnne, et su sõprade seas on Neitsi tähtkujus sündinud, siis loe järgnevat, see...

Neitsi võib olla kõikide tähemärkide parim sõber. Kui sul on õnne, et su sõprade seas on Neitsi tähtkujus sündinud, siis loe järgnevat, see võib sind aidata tulevikus.

Kui su sõber on sündinud 22. augusti ja 22. septembri vahel, siis on ta sündinud Neitsi tähtkujus.

1. Neitsi on alati valmis sind aitama.

Kui sul on Neitsist sõber, siis võid sa tema peale alati loota, kui sul on vaja südant kergendada või niisama lobiseda. On sul abi vaja? Küsi Neitsilt. Nad mitte ei taha sind ainult aidata aga nad tunnevad end austatuna, et sa nende peale mõtlesid. Sa väärtustad neid sellega.

2. Neitsi oskab saladusi hoida.

Neitsi on lojaalne aga ainult siis, kui sina seda oled. Kui sa peaksid Neitsit reetma, siis tema jaoks sind enam ei eksisteeri ja sa oled minevik. Ole aus Neitsist sõbraga, kui tema sõprus sulle tähtis on.

3. Sa pead teda ta mugavustsoonist välja tooma.

Üks halvemaid asju nendega on, et nad armastavad olla oma mugavusstsoonis - nad tunnevad end ülihästi oma kodus ja igasugused seiklused ei paku neile huvi. Kui sa tahad teda välja viia, siis küsib ta sinult enne tuhat küsimust, et kõike viimse detailini teada saada.

4. Ta jääb alati lojaalseks.

Neitsi jääb alati su sõbraks hoolimata vahemaast, mis teid lahutab ja ajast, mil te teineteist näinud pole. Loomulikult loe uuesti punkt kaks läbi. Ära reeda oma Neitsist sõpra, kui sa temast hoolid.

5. Neitsi on su salarelv.

Kui sa tahad teada, kas keegi sulle valetab, kuidas keerulisest probleemist välja tulla või on sul lihtsalt abi vaja - Neitsi on sinu parim abivahend. Neitsi võib sinu aitamiseks rohkem aega kulutada, kui sina ise.


Kommentaare ei ole